שינוי בשיער וגרד בקרקפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בשיער וגרד בקרקפת
    דנה
    20/10/2016

היי, אני מטיילת מזה כחודש בפיליפינים. לפני מספר ימים, לאחר המקלחת, חשתי במשהו מוזר בשיער שלא הרגשתי קודם לכן מעולם. החלק העליון שלו היה מעין שומני-דביק מהרגיל. חשבתי שאולי לא ניקיתי את השיער מספיק טוב במהלך המקלחת, אבל חפיפות נוספות לא עזרו. גם לא שינוי השמפו או המרכך. חשוב לציין שלא שיניתי את התכשירים בהם השתמשתי ואני גם לא חושבת שהבעייה היא במים בבית המלון, כי חבר שלי לא הרגיש בדבר. בנוסף, ביום-יומיים האחרונים, התחלתי להרגיש מעין גרד או עקצוצים בקרקפת של אותו אזור שיער ״בעייתי״.
    מה עלולה להיות הסיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בשיער וגרד בקרקפת

הוספת תגובה

• קרקפת מגרדת במעבר בין יבשות

רמי מור
    20/10/2016

מעבר בן יבשות גורם לא אחת להופעת תסמינים על העור למי שמועד לכך.
    זה נובע בעיקר משינויים באקלים ( בלחץ הברומטרי ) בן יבשות.
    התאור שלך מתאים לסבוריאה שומנית של הקרקפת שמצריכה טיפול ולטעמי זה יכול להעשות בארץ ואין היכרח להתעסק עם זה בחו"ל.

רמי מור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרקפת מגרדת

20/10/2016

תודה על התשובה המהירה.
    האם יש משהו שעליי לעשות בינתיים? להמנע מדברים מסויימים?
    תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרקפת מגרדת המשך

רמי מור
    20/10/2016

במקום מושבך איני מכיר מענה כזה או אחר .
    באופן כללי אני מטפל בבעיה בתמיסה צמחית יחודית ולצערי לא תוכלי להשיגה אותה מעבר לים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו