פיטיריאזיס רוזאה- בוץ של ים המלח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטיריאזיס רוזאה- בוץ של ים המלח
    שני
    01/01/2018

לפני כחודש התעוררתי עם פריחה לא ברורה בבטן, מכיוון שאני רגילה למחלות עור שונות ולרגישות שלי לא נלחצתי וישר יצאתי לחקור...אחרי קריאה חשדתי שיש לי פיטיריאזיס רוזואה אבל לא הייתי בטוחה וקבעתי תור לרופא, לצערי רופא עור לא היה זמין והייתי צריכה להמתין חודש(אם לא היו מוכנים להכניס אותי כמקרה חירום), מה שיצר לחץ נפשי ובמקביל הפריחה רק מחמירה, היא התפשטה על כל הבטן ועברה לגב, הגירוד היה בלתי נסבל והמראה לא ממש יפה(מזל שחורף) רצתי לרופאת משפחה עם דמעות והיא כבר דאגה לי לתור אצל רופאת עור, רופאת העור אישרה שאכן יש לי פיטיריאזיס רוזאה והסבירה שאין טיפול מונע ושבעוד מספר חודשים זה יעבור, מה שכן אפשר לתת לי תרופות להרגעה....שום דבר לא עזר,הייתי עם תחושת אי נוחות מתמדת, המשכתי לחקור, שמעתי על אפשרות לתרופות טבעיות ועל סוגים שונים של מטפלים לבסוף אמרתי לעצמי איזה מוצר טבעי יש לי בבית שיכול לעזור לי...היה לי בוץ של ים המלח, מרחתי בנדיבות על הגוף, חיכיתי שהבוץ יתייבש, קל לזהות כי הוא מתחיל להתפורר, שטפתי ומרחתי קרם גוף ליובש שהרופא הביאה לי...למחרת קמתי עם שיפור מדהים ומאושרת מעל הראש, הייתי נמרחת יום כן יום לא עד שזה עבר לאחר כשבוע וחצי הייתי חדשה דנדשה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בוץ

פרופ` חיים ראובני
    14/01/2018

איחולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו