ליכן פלנוס שהתפתח כתוצאה מתוסף תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליכן פלנוס שהתפתח כתוצאה מתוסף תזונה
    רימונה
    10/02/2018

לפני כ-8 חודשים נטלתי תוסף תזונה hns של חברת "סולגאר" אשר כביכול מטרתו לחזק את השיער, הצפורניים והעור.לאחר כ-4 חודשים מאז השימוש (2 פעמים ביום לפי ההוראות) הופיע אצלי גרד ביד ימין ובהמשך התפשט לכל הגוף עם סימני פצעים סגולים, בקיצור כל הגוף היה עם גרד וסימנים. בעקבות כך אושפזתי בבי"ח למשך 14 יום ובדיקה עורית זיהתה "ליכן פלנוס + מרכיב נוסף שלא ידוע).
    טופלתי בסטרואידים ומשחות ובהמשך קיבלתי "ניאוטיגזון 25 מ"ג. לאחר חודשיים וחצי שאני נוטלת את הניאוטיגזון הופיעה אצלי נשירת שיער מרובה מאוד וזה מדאיג אותי מאוד. השאלה שלי היא כמה זמן אני צריכה לקבל את הניאוטיגזון וכיצד אפשר אם בכלל להפסיק את הנשירת שיער האדירה. (אני פוחדת להתקרח). האם הסיבה לכל הבעיה שלי זה התוסף תזונה הנ"ל והאם אפשר לבצע בדיקה במעבדה שתוכיח זאת? אודה מאוד להתיחסותך לבעיה שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נשירת שיער..

פרופ` חיים ראובני
    11/02/2018

ממליץ לחזור לרופא המטפל להבהרות.
    רק הוא מכיר את התמונה הקלינית והסיבה לטיפול כולל תופעות לוואי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו