אדמומיות ונפיחות מסביב לאזור העליון בפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות ונפיחות מסביב לאזור העליון בפין
    גיא
    11/06/2018

שלום, אתמול הרגשתי שהחום עולה בצורה מהירה 39.2, פתאום הבחנתי בנפיחות ואדמומיות באזור הפין למעלה, וכן בלוטות נפוחות במפשעה (השמאלית יותר). השתמשתי ביחסי מין ממש קודם לכן בשמן שקדים שמתסבר לאחר בדיקה שהיה פג תוקף 3 שנים. מאוד חושש למחלת מין או אולי זה גירוי מהשמן שפג תוקף. אנא תשובה מהירה. ברוק שהולך גם לרופא הנושא, רק לא עומד בלחץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חום

פרופ` חיים ראובני
    12/06/2018

ממליץ לפנות לרופא עור להתייעצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי בדיקת רופא עור ומין ואורולוגית

גיא
    17/06/2018

שלום, סליחה על הערה, ברור שצריך רופא עור ומין. הרופא טוען כי אין מצב למחלת מין. האם לדעתך יכול להיגרם מהשמן שקדים פג תוקף ? אם זאת כן מחרת מין ? איזו מחלת מין יכולה זה יכול להיות ?
    ד.א החום עבר לי אחרי יום וחצי וככה גם האדמומיות והנפיחות. מציין כי לא שורף לי ואין לי שום כיב או פצע...מה לדעתך יכול להיות הגורם לזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו