הרפס זוסטר או עקיצות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס זוסטר או עקיצות?
    דני
    20/07/2018

שלום,
    כבן 30,
    לפני כשלושה ימים קמתי בבוקר עם גירוד בצד ימין באגן ובבטן וראו כמו עקיצות קטנות כאלה 4 באגן ו1 בבטן, זה המשיך לגרד לי והעקיצות התנפחו יותר ויותר והאדימו, הלכתי לרופאה במוקד עכשיו והיא אמרה שלאור המיקום זה נראה לה כמו הרפס זוסטר ולא עקיצות ונתנה לי זובירקס. לאחר שהסתכלתי בגוגל זה לא היה נראה כמו שלבקת חוגרת. לפי ההתרשמות שלך לפי התמונות, האם מדובר בשלבקת חוגרת או עקיצות או משהו אחר? האם קיימת בדיקת דם לאבחון הרפס זוסטר? אודה לתשובתך!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס זוסטר או עקיצות?

הוספת תגובה

• תמונה נוספת

דני
    20/07/2018

תמונה נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה נוספת 2- בטן

דני
    20/07/2018

תמונה נוספת 2- בבטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ותמונה נוספת

דני
    21/07/2018

הייתי שוב אצל רופאה אחרת במוקד שטענה שזה לא נראה רמו הרפס זוסטר אך גם לא הייתה בטוחה שמדובר בעקיצות, נראה שנוספו לי עוד 3 "עקיצות" באיזור האגן, זה מגרד מאד ומעיר אותי משינה. היא נתנה לי למרוח קלמין וגם אריוס ואוגמנטין. כמו מה זה נראה לך ד"ר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס

פרופ` חיים ראובני
    23/07/2018

לא ניתן לייעץ ע"ס תמונות ..
    פנה לרופא עור להתייעצות ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו