פטריית עור ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריית עור ?
    נושי
    29/05/2008

שלום, מזה תקופה ועל העור שלי מופיע (אני מניחה) סוג פטריה אשר מתגלה לי מיד לאחר אמבטיה וגירודים והם נראים (מופיעים/נוצרים) כמספר נקודות כקבוצה בצורת מעגל בגודל 1.5 cm וגם כקבוצה גדולה .אינני חשופה בשמש בכלל אך מתברר לי שגם יש לי גירודים חזקים לאחר חשיפה בשמש. הם במצב רגיל לא כלכך נראים לעין (אני כן מבדילה כמובן) והדבר הינו מתפשט בגוף ומאד מקשה ליצור מצב לפני שאני מגיע לרופא ויבין במה מדובר. אשמח לקבל הכוונה על איזה סוג פטריה מדובר ואפילו בהשארה כדי לבדוק זאת ואם יש זיהוי לדעתך מה אפשר לעשות. אשמח לקבל הכוונה ושלא תחוו גירודים....בתודה מראש, נושי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריית עור ?

הוספת תגובה

• פטריה

ד''ר אכי פרידמן
    29/05/2008

לצערי למרות הפירוט אין באפשרותי לאבחן ללא בדיקה.

ד"ר אכי פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתם ממש מבאסים שאתם לא נותנים תשובו

איל
    11/10/2008

ת. לפחות פיסת מידע בנושא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איל, לא ניתן לאבחן מחלות עור...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    12/10/2008

בלי בדיקה שמאפשרת ראיה ומישוש.
    זה לא אנחנו ש"מבאסים". זו המציאות. אנו מנסים לענות כמיטב יכולתנו במקרים בם אפשר להשיב לפונים באופן אחראי.
    נ.ב. אנו עושים זאת בהתנדבות וזכאים לתגובות קצת יותר נחמדות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו