שימוש לוסריל (Loceryl) לטיפול בפטרת באצבעות הרגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש לוסריל (Loceryl) לטיפול בפטרת באצבעות הרגליים
    אלון
    16/10/2018

שלום,

רשום בהוראות שימוש:
    1 .לפני הטיפול הראשון, נקה את הציפורניים היטב, ושייף את שטח פני הציפורן הנגועה ביסודיות בעזרת הפצירה המצורפת. יש להיזהר שלא לשייף את האזור המקיף את הציפורן.

*לפני שימוש נוסף בלוסריל - נקה את שאריות הלק, באמצעות הפד הלח, ובמידת הצורך שייף שוב את הציפורן
    הנגועה.

מה לעשות שבוע לאחר מכן? לא לשייף? רק למרוח את הלק?
    מה הכוונה "במידת הצורך"? לתת לציפורן לצמוח או כל פעם לשייף את הציפורן עד שתשאר דקה ואז למרוח שוב?

שאלה נוספת: כמה לשייף? כמה שיותר? כי פעם אחת ראיתי שהתחיל לדמם טיפה, אז כנראה שהגזמתי.
    אבל אם כבר טיפול ארוך, אני רוצה שזה יצליח ולא להיות עוד שנה מעכשיו עם הפטרת בגלל שלא עשיתי טוב מספיק.

מקווה שתוכל לעזור לי,
    תודה מראש,
    אלון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לוסריל

אבי שגיא
    16/10/2018

שלום אלון,

המטרה היא להסיר את האזור הנגוע ולאפשר לחומר האנטי פטרייתי לבצע את עבודתו.
    לכן, יש לשייף ולהסיר את הציפורן כל עוד החומר מאפשר זאת, כמובן בעדינות כי זו פעולה ממושכת, ולהמשיך עם הלק כמובן.

אני לא יודע מה מצב הפטרת אצלך ולא עשיתי לך אבחון, אבל חשוב לדעת שיש המון פתרונות נוספים ואולי שיכולים להשפיע באופן מוצלח יותר.

אם יש לך שאלות נוספות מוזמן לשאול כאן או ליצור קשר לנייד שבכרטיס הביקור.

בהצלחה והחלמה מהירה,

אבי

אבי שגיא
    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו