שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יריב
    01/06/2008

בן 40,
    אישתי גירדה לי היום את הגב ונגעה לטענתה בנק' חן אשר בזמן הגירוד התקלפה והמקום החל מדמם.
    לטענת אישתי הנקודה היא נק חן עם גוון חום ואת האמת היא הצליחה להלחיץ אותי שמא מדובר באיזושהי נקודה "מסוכנת"
    אשמח לקבל חוות דעת
    תודה
    יריב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• "נקודת חן" שהתקלפה ודיממה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    02/06/2008

שלום יריב,
    ראשית אסייג את דברי - לצורך ייעוץ מוסמך לעניינך נדרשת בדיקה קלינית. פנה לבדיקת רופא עור לצורך איבחון וודאי.
    ובכ"ז - כוון שפטור בלי כלום אין, סיפורך על נגע שניתן לקלף בקלות ושפניו מחוספסות מתאים ביותר לסוג של נגעים שנקראים Seborrheic keratoses שאופיים שפיר תמיד.
    המלצתי: פנה לבדיקת רופא עור לוודא שאכן הצפי האופטימי שלי מוצדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה

אופיר
    02/06/2008

1- המון תודה
    2- רק לידיעה המקום לעניות דעתי הצטמק אך עדיין מסביב המקום רך .
    3- אם בעוד מס' ימים המקום יקטן לגמרי גם אז עדיין צריך עין מקצועית והאם העובדה שהמקום מסביב עדיין רך מרמז על משהו.

שוב תודה
    יריב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי נדרשת ביקורת בכל מקרה!!

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    02/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו