עור שמן ואקנתי והטיפול בו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור שמן ואקנתי והטיפול בו
    אביב
    15/04/2019

שלום פרופ', שמי אביב בן 31 ויש לי עור שמן עם פצעונים באיזור החזה, ישבן והפנים. רציתי לברר אם יש חשיבות לסוג הסבון בו אני משתמש והאם הוא חייב להיות "סבון לעור שמן"? או שכל סבון אחר יעשה את העבודה? האם הוא חייב להיות ללא sls? עד עכשיו לא ברור לי אם sls זה מגרה את העור או שזה רק מיתוס. האם בעלי עור שמן חייבים להשתמש בקרם לחות לפנים לעור שמן? או שאין בכך צורך כי זהו עור שמפריש גם כך כמויות גדולות של סיכה/שומן? אשמח אם תעשה לי סדר בדברים ובכך גם אחסוך קנייה מיותרת, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור שמן ואקנתי והטיפול בו

הוספת תגובה

• סבון..

פרופ` חיים ראובני
    16/04/2019

"סבון לעור שמן".. טוב.
    במקביל התשובה תנתן עם תנסה סוגי סבונים .. עד שתמצא .. מה מתאים . לך
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי שאר ההודעה?

אביב
    16/04/2019

האם צריך להימנע ממוצרים המכילים sls? והאם עדיף לי להשתמש בקרם לחות לעור שמן? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקפצה אשמח אם תענה

אביב
    23/04/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו