קרקפת יבישה מאד עם גרד וקשקשים \ גלדים כיום-יומיים לאחר חפיפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרקפת יבישה מאד עם גרד וקשקשים \ גלדים כיום-יומיים לאחר חפיפה
    בן 33
    23/04/2019

שלום רב, כבר שנים שאני סובל מגרד בקרקפת וקשקשים \ גלדים שנוצרים בשל יובש וצצים מחדש כיומיים-שלושה לאחר חפיפה.

בעבר חשבתי שיש לי סבוריאה וכבר הלכתי לאבחון אצל כמה וכמה רופאי עור במהלך השנים ולא נמצא סבוריאה.

אציין כי בתקופת הנעורים דווקא הייתה לי קרקפת שומנית מאד והבעיה הייתה הפוכה לגמרי. למרות שעם השנים החלו גם מפרצים והדללות בצידי הראש ואט אט השמנוניות התחלפה בקרקפת יבשה (לכן כל כמה שנים חשבתי שמדובר בסבוריאה והלכתי לרופאי עור שונים).

אינני יודע כבר אם זה תלוי בעונות מסויימות כי לפני כשבוע בקושי גירד לי גם לאחר 4-5 ימים ללא חפיפה.

לעומת זאת יש תקופות בשנה (אוגוסט-ספטמבר) שבהן העור שלי יבש גם בפנים (גבות, מצח, קפלים בצידי האף והעין).

גיליתי שסבוקאלם עוזר לי בפנים, אבל למרוח אותו על הקרקפת לא ממש עוזר.

האם יש תכשיר דומה סבוקלם אבל כשמפו או משהו שאני יכול לנסות שישפר את המצב המתסכל בקרקפת?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרקפת יבש..

פרופ` חיים ראובני
    29/04/2019

מהמידע ששלחת לא ניתן לייעץ
    ממליץ לפנות שוב לרופא עור ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו