תחושות דיגדוג ועקיצה וטפילים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושות דיגדוג ועקיצה וטפילים
    לירן
    26/06/2019

מזה מספר שבועות סובלת מתחושת דגדוג ברגליים ולפעמים כאב חד כמו עקיצה בכפות הרגליים. ולאורך השוקיים. לעיתים בזרועות. לעיתים מופיעות על פני העור בליטות מורמות שנותנות תחושה שמשהו זז שם. וגם יש סימני עקיצות כמו נקודות אדומות קטנות מגרדות. לאחרונה התחושה גברה.
    ניסיתי למרוח שמן על בגוף כדי להרגיע ואז לתדהמתי התחילו להופיע על פני המקומות המגרדים לאורך הרגליים ולהפתעתי גם בכפות הרגליים כולל בחלק שדורכים המוני יצורים בגודל כ1 או 2 או 3 מילימטרים בצורה מאורכת כשקצה אחד דק ושני רחב יותר להערכתי. (הם היו טבולים בשמן). מזכיר מראה של כינה אבל מפתיע כי אין לי שיער במקומות האלה אני די חלקה. והם הןפיעו רק אחרי ששמתי את השמן. כאילו יצאו מהעור.
    אני בהיסטריה וממש לא בקטע של ללכת עם זה לרופא. האם יש משהו שאוכל לקחת עצמאית על מנת לפתור את הבעיה ובמה להערכתך מדובר? האם יכול לחזור? לפני שנה הייתי עם אותן תחושות בדיוק ואלרגיות. האם יכול לגרום לאלרגיה? אודה מאוד להערכתך שוחלת גם תמונות שצילמתי כמה שיכלתי מהגועל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דגדוג

פרופ` חיים ראובני
    27/06/2019

ממליץ לפנות לרופא עור לאבחון וטיפןל בהתאמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו