התפרצות אקנה קשה מסביב לסנטר

מנהל הפורום

פרופ` חיים ראובני
פרופ' חיים ראובני
053-4877794
לקביעת תור אצל פרופ' חיים ראובני
053-4877794 ללא פרסום בפורום
 
  • התפרצות אקנה קשה מסביב לסנטר
    לימור
    12/07/2019

    שלום. הפסקתי לפני 4 חודשים ליטול גלולות יסמין עקב מיגרנות חזקות. הרופא המליץ לי על גלולת סרזט . אותם אני נוטלת כבר 3 חודשים רצופים . בחודש האחרון הופיע לי התפרצות חמורה של אקנה ( מה שלא היה לי אף פעם) ורופא עור רשם לי ראוקטן . האם האקנה יתפרץ בגלל הסרזט? להחליף גלולות? או שזה לא משנה כי אני עם רוקוטאן?.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' חיים ראובני - 053-4877794

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אקנה .. רואקוטן

    פרופ' חיים ראובני
    18/07/2019

    אחלה טיפול

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


