האם יש סיבה לחשוש ממחלות מין במקרה זה?

מנהל הפורום

פרופ` חיים ראובני
פרופ' חיים ראובני
053-4877794
לקביעת תור אצל פרופ' חיים ראובני
053-4877794 ללא פרסום בפורום
 
  • האם יש סיבה לחשוש ממחלות מין במקרה זה?
    רועי
    19/07/2019

    אני מכיר מישהו שמאוד פעיל מינית – כבר חודשים ארוכים שהוא מקיים יחסי מין עם נשים שמכיר באותו הערב או שמכיר מעט זמן. ברוב הפעמים הוא לא שם קונדום. בנוסף, הוא אף פעם לא מברר האם לבחורות ששוכב איתן יש מחלות מין.

    עכשיו העניין הוא כזה: הייתי אצלו בדירה לפני כמה זמן, לחצתי לו את היד וישבתי על הספות שלו במשך כמה שעות, כאשר ייתכן שעשה על הספות האלה סקס כמה פעמים. בנוסף היה רגע שהוא נגע בי עם ידו בחזה שלי ובבטן שלי כשאני בלי חולצה (לא משהו מיני, סתם משהו רגעי כזה). מעבר לכך לא היה בינינו שום מגע.
    אין לי פצעים פתוחים וגם לו אין פצעים פתוחים לפי מה שראיתי. על הספות שלו לפי מה שראיתי לא היו כתמי סקס אך ייתכן שלא מספיק שמתי לב.
    עד כמה שאני יודע, הסיכוי שאחטוף ממנו מחלת מין בהתחשב במה שסיפרתי כאן הוא אפסי.
    אך כיוון שמדובר באדם כל כך פעיל מינית ושגם לא מבצע מין מוגן, אולי המצב אחר.

    האם לדעתכם צריכה להיות לי סיבה לחשוש שאולי קיבלתי ממנו מחלת מין?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' חיים ראובני - 053-4877794

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • חשש

    פרופ' חיים ראובני
    23/07/2019

    לא

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


