נגעים מסוג dermatofibroma -בירור

מנהל הפורום

פרופ` חיים ראובני
פרופ' חיים ראובני
053-4877794
לקביעת תור אצל פרופ' חיים ראובני
053-4877794 ללא פרסום בפורום
 
  • נגעים מסוג dermatofibroma -בירור
    תמי
    10/08/2019

    שלום רב,
    יש לי נגעים של dermatofibroma באזור רגליים וידיים, האם במצב כזה ניתן לבצע הסרת שיער בלייזר? האם הטיפול בלייזר עלול לגרום להיווצרות נגעים חדשים?
    בכבוד רב,
    תמי

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' חיים ראובני - 053-4877794

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • דרמטופיברומה

    פרופ' חיים ראובני
    12/08/2019

    ניתן להשתמש בלייזר
    וכן .. יכולים להווצר פצעים .. ואולי נגעם נוספים .. ( סיכון קטן )..

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


