שוב בקשר לסקביאס - אודה על תשובתך.

מנהל הפורום

פרופ` חיים ראובני
פרופ' חיים ראובני
053-4877794
לקביעת תור אצל פרופ' חיים ראובני
053-4877794 ללא פרסום בפורום
 
  • שוב בקשר לסקביאס - אודה על תשובתך.
    דלית
    13/08/2019

    שלום ותודה על תשובתייך לשאלותי עד כה. כפי ציינתי בשאלותיי הקודמות, אמי נגועה בסקביאס ומטופלת ואחותי נגועה קלות ומטופלת. אצל עדיין אין ביטוי ונקלעתי למחלוקת בין רופא עור לרופא המשפחה שעל אף שאינו מומחה לעור בעל ראייה מערכתית. לשיטתו, כל עוד אין אצלי סימפטומים - לא להתחיל להתמרח - כשדחקתי אותו לפינה ואמרתי לו שרופא עור המליץ (ואף יותר מהמליץ...) אמר שגם אני יכולה להתמרח. אני קצת נרתעת כי העור שלי מאוד רגיש לחומרים שונים ומשונים אך כמובן אעשה זאת כדי למגר את הסיפור. שאלתי היא בטרם אעשה זאת, האם ייתכן לשעל אף שנגעתי באמי רבות טרם אובחנה, ונגעתי ישירות בנגעים רבות, ואף היא נגעה בי רבות בידיה הנגועות, האם חרף כל זאת ייתכן שלא נדבקתי??? או שהדבר לא סביר וזה רק עניין של זמן??אם תשובתך חיובית אמתין עם הטיפול עוד כשבוע שבועיים עד שאראה סימפטומים. אם לאו, אתמרח לאלתר. תודה שוב.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' חיים ראובני - 053-4877794

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • סקאביס..

    פרופ' חיים ראובני
    13/08/2019

    מקובל .. ללא קשר לסמפטומים .. לטפל בכל המשפחה ביחד..
    בהצלחה ..

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


