חוסר תחושה לאחר שימוש לא נכון בתכשיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תחושה לאחר שימוש לא נכון בתכשיר
    אוריה
    18/12/2019

שלום רב,

לפני מספר ימים חשבתי שהולך להתפרץ אצלי שוב פעם הרפס בשפתיים. מאחר ואני חי עם זה כבר מעל לעשור וזה תמיד היה מתפרץ בחילופי עונות פעם בשנה בערך חשבתי שאני כבר יודע לזהות את ההתפרצות של זה.
    בהתחלה היה מופיע פצעון על השפה העליונה שהיה מגרד במגע עם הלשון ולאחר מכן היו מתחילות לצאת עוד ועוד שלפוכיות וכו'...

ביום שישי האחרון הרגשתי שאותו דבר מתחיל לקרות - בדרך כלל הייתי פשוט נזכר "לטפל" בכך אחרי שזה כבר התפרץ ואז אין כל כך מה לעשות חוץ מלחכות שזה יעבור רק שהפעם החלטתי להקדים תרופה למכה ופשוט למרוח ישר את המשחה כדי למנוע מכך להתפרץ.

אז ביום הראשון שמתי את המשחה זובירקס וככה ביום השני והשלישי.

ביום הרביעי שמרחתי את המשפחה (תמיד השתמשתי במקלון אוזניים על מנת למרוח) שמתי לב שאיבדתי תחושה באיזור לעומת אזורים אחרים בשפה והפסקתי באופן מיידי להשתמש בתכשיר.

חלפו יומיים מהשימוש האחרון בתכשיר - הפצעון שהיה לי בשפה נעלם כליל, אך כשאני נוגע בשפה העליונה עם הלשון אני מרגיש שהעור שלי חרוך ונגרם לי נזק עצבי באיזור שבו מרחתי את התכשיר (אין רגישות לקור \ חום \ כאב).

אין לי פריחה באיזור, וגם לא אדמומיות - פשוט תחושת נימול של השפה שנמשכת לאורך כל היום ולא משתנה אלא רק מתחזקת.

האם ידוע לך תופעות לוואי כאלו?
    ומה הסיכוי שמדובר רק בנזק עצבי לטווח קצר ולא ארוך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חסר תחושה

פרופ` חיים ראובני
    23/12/2019

פנה בהקדם לנוירולוג.. לבדוק סיבה לחוסר תחושה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו