מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר תחושה לאחר שימוש לא נכון בתכשיראוריה18/12/2019
שלום רב,
לפני מספר ימים חשבתי שהולך להתפרץ אצלי שוב פעם הרפס בשפתיים. מאחר ואני חי עם זה כבר מעל לעשור וזה תמיד היה מתפרץ בחילופי עונות פעם בשנה בערך חשבתי שאני כבר יודע לזהות את ההתפרצות של זה.
בהתחלה היה מופיע פצעון על השפה העליונה שהיה מגרד במגע עם הלשון ולאחר מכן היו מתחילות לצאת עוד ועוד שלפוכיות וכו'...
ביום שישי האחרון הרגשתי שאותו דבר מתחיל לקרות - בדרך כלל הייתי פשוט נזכר "לטפל" בכך אחרי שזה כבר התפרץ ואז אין כל כך מה לעשות חוץ מלחכות שזה יעבור רק שהפעם החלטתי להקדים תרופה למכה ופשוט למרוח ישר את המשחה כדי למנוע מכך להתפרץ.
אז ביום הראשון שמתי את המשחה זובירקס וככה ביום השני והשלישי.
ביום הרביעי שמרחתי את המשפחה (תמיד השתמשתי במקלון אוזניים על מנת למרוח) שמתי לב שאיבדתי תחושה באיזור לעומת אזורים אחרים בשפה והפסקתי באופן מיידי להשתמש בתכשיר.
חלפו יומיים מהשימוש האחרון בתכשיר - הפצעון שהיה לי בשפה נעלם כליל, אך כשאני נוגע בשפה העליונה עם הלשון אני מרגיש שהעור שלי חרוך ונגרם לי נזק עצבי באיזור שבו מרחתי את התכשיר (אין רגישות לקור \ חום \ כאב).
אין לי פריחה באיזור, וגם לא אדמומיות - פשוט תחושת נימול של השפה שנמשכת לאורך כל היום ולא משתנה אלא רק מתחזקת.
האם ידוע לך תופעות לוואי כאלו?
ומה הסיכוי שמדובר רק בנזק עצבי לטווח קצר ולא ארוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסר תחושה
פרופ` חיים ראובני23/12/2019פנה בהקדם לנוירולוג.. לבדוק סיבה לחוסר תחושה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?