איך להעלים פיטראזיס רוזאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להעלים פיטראזיס רוזאה
    יעל
    10/02/2020

שלום,

גם אני זכיתי להיות בין ה0.1 אחוז מהאוכלוסיה שנתקלה בתענוג הזה פיטראזיס רוזאה.
    גם לי הרופא עור לא נתן פתרון פרט להמתין שיחלוף, ועם כל נגע שהתווסף וכל תמונה שראיתי הבנתי שאין סיכוי שאני פשוט אמתין להראות כעץ אשוח.

התקשרתי למספר מטפלים אלטרנטיביים והמחירים היו מעל למה שהייתי מוכנה לשלם.
    אז קראתי מאמרים על אנטיביוטיקה מסוג ספציפי שהראתה יעילות ועוד מאמר על תרופה אנטיויראלית מסוג אציקלוביר...הגעתי לרופא משפחה וביקשתי מרשם...ואם יש דבר שרופאים מאוד לא אוהבים זה שמישהו בא ואומר שקרא מאמר כי חלילה שמישהו אחר מלבדם ידע לקרוא. אף רופא לא הסכים לתת לי להפוך את גופי ל"שפן ניסיון" בהסכמה מדעת שלי אם הוא לא יהיה חתום על המאמר כי חלילה שאשתמש סתם בתרופה ( כאילו שאין ניצול יתר של תרופות על כל שטות).
    בכל מקרה מצאתי כי אצוקלוביר הוא החומר הפעיל במשחת הזובירקס שנמכרת ללא מרשם ( 2 גרם ב50 ש"ח). הקצתי לעצמי 4 שפורפרות. במשך חמישה ימים ניקיתי את הגוף עם אלכהול 70 אחוז בעזרת צמר גפן אחרי מקלחת ומרחתי את הנגעים כפי שיכולתי עם הזובירקס, המשכתי עוד מספר ימים עם האלכהול.
    לאחר שבוע ראיתי כי הנגעים הפסיקו להתרבות, לאחר שבועיים נעלמו הנגעים לגמרי כאילו לא היו. כשהתחלתי בטיפול היו לי כ20 נגעים בבטן ובגב, שרק התרבו מרגע לרגע.
    אני לא רופאה ואין זאת המלצה, זה מה שעבד לי, אני בן אדם בריא בד"כ ללא רגישות לתרופות ולכן הרשתי לעצמי לנקוט בשיטה הנ"ל. בהצלחה לכל הסובלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פטריאזיס רוזיאה.

פרופ` חיים ראובני
    13/02/2020

הפריחה עוברת ללא טיפול .. ואין צורך לנסות טיפולים שממציאים ..
    איחולי ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו