שימוש נכון באדפרין - קילוף העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש נכון באדפרין - קילוף העור
    ארי
    03/05/2020

שלום
    לפני חצי שנה כתוצאה מלחיצה חזקה מדי של קוסמטיקאית בהוצאת שחור מהאף נוצר כתם קטן ורוד. בנוסף יש מעליו חצקונים שלא עוברים. רופא נתן משחה אדפרין ואני רוצה להתחיל שימוש נקודתית על המקום הזה. לא על כל הפנים.
    אך לפני זה אני רוצה להבין את השלבים בשימוש.
    אחרי תקופה מסויימת אמור להתחיל קילוף קל ( זאת המטרה אם אני מבינה נכון לקלף את הכתם הקטן ולרפא את המקום)
    1. הקילוף אמור להיות כל הזמן במשך חודשים של שימוש בתרופה או שהוא אמור להיות רק בהתחלה ואחרי זה לעבור ובהמשך הטיפול לא להיות קילוף יותר?
    2. האם מורחים את המשחה מעל קילופים או נותנים לקילופים לעבור ורק אז מחדשים את המשחה?
    3. במידה ומורחים מעל קילופים- במידה וזה הרגשה של שורף האם למרוח בכל זאת או להפסיק עד שקילופים ירגעו? אם מטרחים קבוע וזה קצת שורף לכמה דקות להמשיך? לא תווצר כוויה?
    4. אם מפסיקים שימוש עד שקילופים עוברים ורק אחרי כמה ימים מחדשים -הטיפול עדיין יהיה יעיל?
    אני יודעת שזה הרבה שאלות אבל ממש חשוב לי לקבל מענה על כל אחת מהן. שלא לעשות נזק בטעות משימוש לא נכון
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אדפרין.

פרופ` חיים ראובני
    10/05/2020

מטפלים באיזור כל עוד יש צורך... אין מגבלה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו