גירוד בכל הגוף - מחלת עור מידבקת ואבחון סותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד בכל הגוף - מחלת עור מידבקת ואבחון סותר
    עינת
    19/08/2020

פרופסור שלום רב.
    אני ממש מיואשת ואודה לעזרתך. כבר מספר ימים גם אני וגם הבן שלי מגרדים בכל הגוף... פניתי לרופא משפחה והוא אמר לי כי לדעתו מה שיש לנו זה סקביאס.
    בכל מקרה ביקשתי הפניה לרופא עור והוא אמר לי כי מה שיש לנו זה חררה.
    שאלתי אותו האם ייתכן שזה סקביאס והוא אמר באופן נחרץ שלא מאחר והגירודים הם לא בידיים וגם בהסתכלות שלו.
    אני ממש חוששת שהאבחנה שניתנה היא לא נכונה ושאני לוקחת תרופות שאני לא צריכה לקחת.
    אני אשתף בתחושה:
    ראשית בזמן מקלחת בעיקר כששמים מים חמים על האזור יש תחושה כאילו משהו זז בגוף ותחושת גירוד. אם אני לא מגרדת את הגוף אז התחושה היא כאילו משהו זז לי על הגוף, מעין תחושת דיגדוג, אבל אם אתחיל לגרד התחושה היא שקשה להפסיק.

האם ייתכן צירוף מקרים כזה שגם אני וגם הבן שלי סובלים מחררה או שיותר הגיוני כי מדובר במחלת עור שהיא מדבקת?

בכל מקרה התחלתי טיפול היום, תוך כמה זמן צריכה להיות הקלה במידה וזה הטיפול הנכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשד לסקבייס.

פרופ` חיים ראובני
    22/08/2020

ממליץ להתחיל טיפול ..מכיוון שהטיפול הינו אמפירי תקבלו
    בדרך השלילה .. אבחנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו