חוזרת ושואלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוזרת ושואלת
    תה תה
    14/06/2008

אני אמורה לעבור שוב ביופסיות בכמה מקומות כדי לדעת את מקור הבעיה. כנראה מה שחשוב זה , מי המפענח. עכשיו הסברה היא שאין לי ליכן פלאנוס אלא רגישות לתרופות או זוועה אחרת בשם
    פיטיריאזיס מסוג ליכנואיד כרוניה.אין לי מושג מה זה,וגם לא ניתן לי הסבר. האם תוכל בבקשה קצת להסביר לי?
    תדה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוזרת ושואלת

הוספת תגובה

• Pityriasis Lichenoides Chronica

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    15/06/2008

הנה מחלה דלקתית אחרת של העור.
    המלצתי לך: המנעי מבירור אינפורמציה על כל אפשרות אבחנתית שעלולה להתאים למחלת! המתיני עד לסוף הבירור שיוביל לאבחנה הוודאית ואז תוכלי לקבל אינפורמציה ממוקדת ורלבנטית למצבך ולהפיק ממנה תועלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובת בן זוגי

תה תה
    15/06/2008

הקראתי לבן זוגי את תשובתך ותגובתו היתה :כל הכבוד
    גם הוא לא אוהב שאני מחפשת ישועה ומידע על הבעיה הספציפית הזו.,ושעלי לחכות לאבחנה הסופית של הביופסיה. מה שקרה הוא שהרופא אותו בקרתי לא רצה להגיד לי בצורה ברורה את שם המחלה כי מיד ארוץ לאינטרנט. במכתב שקבלתי נרשמה האבחנה המשוערת בכתב של רופאים וכך הצלחתי לדלות את השם. כאשר רופא לא רוצה להסביר ואתה יושב מולו ,אתה הופך לדאגן עוד יותר. לא מספיק לשמוע שהמחלה לא מסוכנת.
    בכל מקרה תודה רבה לך.
    קבלתי כבר הסבר מדויק בפורום אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופא חייב לפרט לך את משמעויות...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    16/06/2008

מחלתך אך רק לאחר סיום הבירור וקביעת האחבנה הסופית.
    פירוט האפשרויות האבחנתיות לפני כן הנו מלחיץ, בלתי יעיל, והופך את המרפאה לכעין בית ספר לרפואת עור - ובמילים אחרות: לא רציני!
    ברכת בריאות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ותוספת

תה תה
    16/06/2008

תודה רבה לך ד"ר אריה ליפשיץ. מחר אני אמורה לעבור ביופסיות. עם קבלת האבחנה החדשה אני מקווה שאקבל טפול בהתאם ואוכל לחזור לחיים הרגילים.
    ושוב תודה לך על ההתיחסות ואחולי הבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

תה תה
    01/07/2008

שלום הבקר קבלתי את תוצאת הביופסיה הנוספת . בכל זאת ליכן פלאנוס. לא נמצאו אאוזינופילים בתסנין. האם תוכל בבקשה להסביר לי מה זה אאוזינופילים תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איאוזינופילים

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    06/07/2008

איאוזינופילים הנם תאי דם מהשורה הלבנה שפעילים בתגובות אלרגיות.
    אחד המאפיינים של ליכן פלנוס הנו היעדר איאוזינופילים בתסנין.

ברכת קיץ בריא,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו