NEURODERMATITIS ברגל כבר עשר שנים האם יש טיפול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• NEURODERMATITIS ברגל כבר עשר שנים האם יש טיפול?
    יוני
    03/10/2020

שלום. יש לי גרד ברגל שאובחן כ-NEURODERMATITIS כבר למעלה מעשר שנים (מ-2010). תמיד היה לי אזור קטן מחוספס ברגל מאז היותי ילד אבל לפני עשר שנים האזור התחיל לגרד ומאז איני מצליח להספיק את הגירודים והאזור גם גדל ממוקד אחד לשלושה מוקדים. לאורך השנים הייתי אצל מספר רופאי עור ורובם אמרו אותו דבר - שעלי לשים כל הזמן קרם לחות על מנת להפסיק את הגירוד. מספר פעמים גם רשמו לי משחת נרידם על מנת לעזור בהפסקת הגירוד. אבל שום דבר לא עזר, במקסימום אני מצליח לא לגרד כמה ימים אבל אז כל פעם שהפצע מתחיל להגליד, יש משהו בתהליך ההחלמה שגורם לי לגירוד קיצוני שאני לא מצליח להתגבר עליו. פעם אחת רופא עור טיפל במקום בעזרת חנקן נוזלי אבל אחרי כמה שבועות המצב חזר לקדמותו. האזור לא מגרד כל הזמן אלא יש מעין התקפות גירוד קיצוניו מידי פעם, ובזמן הגירוד אני מרגיש כמו זרמים בכל הגוף. מצ״ב תמונה. אני מיואש מאחר שביקרתי רופאי עור שונים ואף אחד לא עלה בידו לעזור. אשמח לתובנה חדשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גרד

פרופ` חיים ראובני
    08/10/2020

פשוט לטפל כשצריך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו