מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעימות מוקדמות רציפות האם בשל חרדה?מורן25/10/2020
בס"ד
בוקר טוב
לפניי מספר ימים היה לי פעימות מוקדמות רצופות כנראה בגלל חרדה לא מודעת הלכתי לטרם עשו א.ק.ג טרופונין יצא תקין אבל לקחו גם בדיקת די דימר שיצאה 1.3 שהמקסימום זה 0.5 הפנו לאיכילוב.
באיכילוב חזרו על טרופונים וא.ק.ג ובדיקות דם כלליות כולל תפקודי קרישה שיצאו תקינים והרופא החליט לשחרר.
בת 35 בריאה בדרך כלל.הפעימות מוקדמות אובחנו בבדיקות אקו הולטר וא.ק.ג במאמץ וקרדיולוג אמר שהם תקינות והכל בסדר.
לפניי מספר חודשים היה לי אריתמה נודוזום אושפזתי 3 פעמים כי נתנו טיפולים כושלים ולבסוף אני חצי שנה עם קולכיצין כדור 1 של 0.5 הסימנים מהרגליים נעלמו צריכה לסיים את האיפול בשבועיים הקרובים.
ויש לי הליקובקטר במינון נמוך בקיבה כי טיפלתי בשמן אורגנו והוא חיסל מרבית ממנו יש לי 9.0 בקיבה.כאשר לפניי הטיפול היה 35.0
בכל מקרה השאלה היא כזאת
הרופא במיון אמר שהרבה דברים יכולים לעלות את הדי דימר
ושאין לי מה לדאוג כל עוד שאר הבדיקות יצאו בסדר ושאני צריכה להרגע כי זה הכניס אותי לחרדות.
האם זה מסוכן?
ושאלה נוספת,האם תרופות,לחץ,השמנה,חרדות,וכו...יכול גם לעלות את הדי דימר.
מפחדת מאוד.
תודה דוקטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעימות מוקדמות
פרופ` חיים ראובני31/10/2020הפורום איננו תחליף לביקור אצל רופא.. או לאבחון ..
עלייך להמשיך ולהתייעץ אם רופא שמכיר את בעיותייך הרפואיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?