דרמטיטיס פריאורלי- יובש בפה- בת 38

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרמטיטיס פריאורלי- יובש בפה- בת 38
    טלי
    06/02/2021

שלום. בת 38, בחצי שנה האחרונה הופיע יובש קטן פה ושם באזור הפה ובטיפשותי הרבה מרחתי אלוקום ע'ס דעתי שאמנם עזר תוך יום אבל לאחר שבוע התופעה חזרה. כך במשך חצי שנה, ויובש כל פעם במקום אחר סביב הפה והאף.
    עד שהגעתי לרופא עור שאמר לי להפסיק מיד את השימוש באלוקום. הפסקתי ופתאום אחרי 3 ימים התפרצה אצלי לדברי רופאה נוספת (באופן פרטי) דרמטיטיס פריאורלי.. משהו מזעזע! גבשושיות, אודם וקשקשת סביב כל הפה . גם מגרד נוסף לכל. נתנה לי לבצע משטח דמדוקס (מחר אבצע) ולאחר מכן ליטול אנטיביוטיקת 'רוליד' ומריחת אפלומיצין.
    הלכתי לקבל חוו'ד נוספת ושם הרופא אמר שאם מדובר בדמודקס עליי ליטול מינוציקלין. ממש מיואשת, ממש לא בא לי ליטול אנטיביוטיקה לחודשיים כעת.
    אם מדובר בדרמטיטיס פריאורלי מה כדאי לשים/ לקחת? האם יכול לעבור לבד בלי טיפול? ואם בדמודקס מה האלטרנטיבה הרצויה ביותר?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דרמטיטיס פרי אורלי

פרופ` חיים ראובני
    09/02/2021

את מסתמכת על בדיקה של 2 רופאים.. שבדקו התרשמו ונתנו טיפול .. כולל בדיקות.
    מהתיאור שלך קשה להתרשם..ועוד להמליץ על טייפול..
    מוזמנת לחוות דעת נוספת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו