מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבצסים על הירכיים ובישבןמיואשת21/06/2008
שלום רב.
בין הירכיים ועל הישבן יש לי פצעים מוגלתיים גדוליים מאוד, אגרסיביים מאוד, כואבים מאוד ומצלקים בצורה איומה. (לאחרונה חטפתי אחד גם בבית השחי). אף רופא לא נתן לי מענה לבעיה כבר למעלה מעשר שנים ואם כבר - היא רק הולכת ומחמירה (לדוגמא - כרגע יש לי שתיים בכל ירך ואחת על הישבן, וזאת בנוסף להמון חצ'קונים בכל מיני גדלים) למרות שנאמר לי כי זה משהו שאמור להשתפר עם השנים. כרגע הדבר היחיד שאני מטפלת איתו הוא קלוטריזון אבל זה לא מונע את ההיווצרות של הפצעים. אף רופא לא יודע להגיד לי מה יש לי או מה אפשר לעשות עם זה חוץ מאמירה מטופשת שמזלי שזה לא על הפרצוף שלי. מה דעתכם? האם ניתן לטפל בזה עם רואקוטן? מה דעתכם על טבילות בים המלח? אני נואשת. כל עזרה תתקבל בברכה, כולל הפניות לרופאים שכבר טיפלו בבעיה מסוג כזה. כל רופא שפניתי אליו ניסה פשוט לנפנף אותי עם משחות לטיפול חיצוני שלא עוזרות או להמעיט מערך הבעיה. אבל אני לא יכולה להמעיט מערכה. חוץ מהכאבים והחוסר נעימות שאבצס מתפוצץ ומכתים לי את הבגדים, העור בין הירכיים שלי מצולק מאוד ומוכתם בכתמים שחורים. אשמח לכל אינפורמציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם מדובר ב Hydradenitis suppurativa
ד''ר אריה י. ליפשיץ22/06/2008אזי מדובר במחלת עור המתבטאת בקפלי הגוף (מפשעות, סביב פי הטבעת, בין העכוזים, קפלי השדיים ובתי השחי) בהופעת אבססים מפרישים.
לצערי לא ניתן לרפא לחלוטין מחלה זו אך במקרים רבים ניתן להשרות הפוגה ממושכת.
הטיפול כולל שילוב של תכשירי אנטיביוטיקה, ניקוז (כירורגי) של נגעים פעילים, כריתת אזור בעל מעורבות ניכרת (עם תעלות מחברות בין נגעים ציסטיים).
רואקוטן עשויה להשרות הפוגה ממושכת אך מדובר בטיפול בעל יעילות נמוכה שעוזר לכ 40% מהמטופלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה אותך לגמרי
סבל אמיתי24/06/2008גם אני סובלת מזה 5 שנים וכל איזור פנים הירכיים שלי מצולק...
אני מאחלת לך רפואה שלמה כי אני יודעת מזה הסבל הזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?