מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטרת בציפורנייםשרית23/06/2008
שלום לכם, שמי שרית אני בת 36 וסובלת כבר 30 שנה (אכן כך!!) מפטרת בכל אצבעות רגל שמאל שלי.
אין צורך לציין עד כמה הפטרת מפריעה לחיים האישיים שלי מכל בחינה
אנא מכם - מהו הטיפול המומלץ והיעיל ביותר בפטרת
אני חייבת לציין שיכול להיות שהדבקתי גם את הבת שלי בת ה-9 עכשיו ואין לי כל רצון להדביק גם את בני הקטן
אודה לתשובתכם המהירה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול יעיל לפטרת צפרני הרגלים
ד''ר אריה י. ליפשיץ24/06/2008שלום שרית,
הטיפול היעיל בפטרת צפרני הרגלים הנן תרופות הניטלות בבליעה.
היעילות ביותר הנן טרבינפין ואיטראקונזול.
פני לרופא עור אשר יפנה אותך לביצוע בדיקת פטריות ובדיקת דם. לאחר קבלת התוצאות יוכל רופא העור לטפל בך בתרופות אלה תוך מעקב בדיקות דם.
הסכנה הכרוכה בטיפול זה הנה פגיעה בכבד. אמנם הסכנה הנה חמורה אך עוצמתה קטנה. למעשה הסיכון בנטילת הטיפול התרופתי תוך מעקב דמים קטן מהסיכון לפגיעה מתאונת דרכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשום אופן לא!!!
הילה28/06/2008שלום לך, אני מקווה שעדיין לא מאוחר מידי... הכדורים מאוד מאוד מסוכנים לכבד, מה גם שהפטרייה חוזרת לאחר כמה חודשים!!! יש פיתרון מדהים אחר, פני לפדיקוריסטית רפואית- אחת שעובדת עם מוצרי "קארט", בטיפול אינטנסיבי שלוקח כמה חודשים!! אך עובר לחלוטין ללא פגיעה בכבד!!! הטיפול הוא יחסית פשוט הפדיקוריסטית בעצם משייפת לך את הצפורניים ומכינה את הצפורן לקליטת חומרים, היא מראה לך את "ערכת הפטרת" שמכילה סבון,נוזל, קרם, משחה ואגדים ואת בעצם מעסה את הרגל בחומרים ערב/ בוקר וסוגרת עם האגדים...לאחר שבועיים שוב חוזרת לשיוף הצפורן וממשיכה בטיפול.... התוצאות מדהימות!!!! המחיר לא בשמיים ( ערכה עולה 200 ש"ח ותספיק לכמה חודשים טובים) והשיוף סביב 50 ש"ח ( אולי אפילו פחות- זה בד"כ פייר צפורן) תני לזה צ'אנס...... בהצלחה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה - קודם כל תודה על תשובתך...
שרית28/06/2008האם את מכירה אנשים שהתנסו בטיפול?? האם כל פדיקוריסטית רפואית מתאימה לטיפול ומחזיקה את החומר הנ"ל. מאיפה אוכל להשיג עוד מידע על ה"תרופה" הנ""ל?? תודה רבה על תשובתך שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?