חולצה עם כתמי זיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולצה עם כתמי זיעה
    לימור
    29/06/2008

שלום לכולם. יש לי בעיה שמאוד מפריעה לי שאני לובשת חולצות עם שרבול קצר נוצר לי כתמי זיעה מיתחת לבית השחי, אני יודעת שזה איזור שלרוב אינו מאוורר ולכן זה נוצר אבל אני נתקלת בלא מעט נשים שזה לא קורה לכן, אני אציין שאין לי זיעת יתר גם אם אני עושה כושר או פעילות מאומצת. מי ניתן לעשות כדי שאני יכול ללבוש חולצות קצרות בלי שיווצרו לי כתמי זיעה??? הגיע הקיץ ולכן אני לא אלבש חולצות כהות שלא יחשפו את הזיעה שלי ולכן אני רוצה ללבוש חולצות בהירות בלי שתופנה כתמי הזיעה. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולצה עם כתמי זיעה

הוספת תגובה

• כתמי זיעה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    29/06/2008

שלום לימור,
    הפתרונות הזמינים ביותר הנם:
    1. שימוש באנטיפרספירנטים
    2. שימוש במכשיר זרם גלווני
    3. הזרקת רעלן בוטולינום כחודש לפני העונה החמה. השפעת התרופה נמשכת כ 3 חדשים וכך מכסה הטיפול באופן יעיל את משך העונה החמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אריה-כתמי זיעה על החולצה

לימור
    29/06/2008

מה זה אנטיפרספירנטים? ואיך מתבצעת הזריקה של הרעלן בוטוחינום? אני אשמח לדעת יותר פרטים על שתי האפשרויות האלה. מחירים? לאיפה זה מוזרק? האם זה בסל הבריאות? ועוד פרטים שיכולים לעזור לי להחליט. האם קיימות עוד אפשרויות שלא מצריכות זריקות או דברים בסגנון? אני מתכוונת האם קיימות אפשרויות שאני יוכל לעשות בעצמי כדי למנוע סוג של פדיחות בקרבת אנשים ואי נעימות עם עצמי??? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אריה-כתמי זיעה על החולצה

לימור
    29/06/2008

מה זה אנטיפרספירנטים? ואיך מתבצעת הזריקה של הרעלן בוטוחינום? אני אשמח לדעת יותר פרטים על שתי האפשרויות האלה. מחירים? לאיפה זה מוזרק? האם זה בסל הבריאות? ועוד פרטים שיכולים לעזור לי להחליט. האם קיימות עוד אפשרויות שלא מצריכות זריקות או דברים בסגנון? אני מתכוונת האם קיימות אפשרויות שאני יוכל לעשות בעצמי כדי למנוע סוג של פדיחות בקרבת אנשים ואי נעימות עם עצמי??? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    30/06/2008

אנטיפרספירנטים הנם תכשירים עוצרי זיעה. כולם מבוססים על מלחי אלומיניום. חלקם הגדול מכיל גם מבשמים וכך הופכים לדיאודורנט - אנטיפרספירנט.
    הזרקת רעלן הבוטולינום מבוצעת ע"י רופאי עור במסגרת פרטית. הטיפול אינו כלול בסל הבריאות הממלכתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליץ על -

שואל
    01/07/2008

היי לימור, באופן אישי, אני משתמש בתכשיר שנקרא "אנהידרול פורטה" (נמכר בבתי מרקחת ועוד בכ-60 ש"ח), המיועד לטיפול בהזעת יתר בכפות היידים והרגליים וכן בבתי השחי. התכשיר יעיל מאד (לפחות עבורי), אך יש לציין שהוא נחשב די "חזק" בגלל החומר הפעיל בו, ולכן מומלץ לנסותו רק לאחר שתכשירים אחרים "עדינים" יותר לא פעלו. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו