אטופיק דרמטיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטופיק דרמטיטיס
    שי
    01/07/2008

שלום רב ד"ר. אני בן 19, משרת חצי שנה, בתפקיד ש.ג ביחידה נקבע לי פרופיל 64 בשל מחלת אסטמה של העור היום העור במצב קשה יותר,ההתפרצויות בתדירות גדולה יותר, והתופעות העוריות ממושכות ועקשניות יותר. אני מתמודד והשרות קשה לי מאד ואני מתחיל לסבול. אני מהצפון, ואת התפקיד אני מבצע - במרכז - החם. הבעיה הרפואית של אטופיק דרמטיטיס, מלווה אותי בתופעות של פריחה קשקשת גרד בעור, אקזמה וזיהום מקומי האיזורים הם:הפנים, צואר, חזה עליון, מפשעות.ולעיתים אוזניים ברור לי שיש גם - מעורבות סביבתית לתופעות העוריות שמזיקות לי: אם מתוקף התפקיד, ואם מגורמים שלא נחשפתי אלייהם לפני הגיוס. אני נחשף לחום מוגזם, אני מזיע יותר, יש לי התקפות גרד ויובש וההימנעות מטריגרים מלחיצים,מתח נפשי לא תמיד קלה ונמנעת דרכי הטיפול ידועים לי עוד טרם גיוסי, אבל תנאי "התחזוקה של -רחצה, טיפולי לחות, טיפול תרופתי מקומי,מנוחה בחדר (ממוזג תפקיד בצל ולא בשמש, החלפת בגדים לא רק בסוף משמרת - לא מתאפשרים לי בתדירות ביעילות ובקפדנות הנדרשת,כמו בבית. למרות כל מה שציינתי, רופא היחידה ביטל אתמול - ולא אישר את ההוראות הכתובות מרופא מומחה העור שכתב פטור ל- 120 יום (1) מחשיפה לשמש 2) לינה בבית 3) מדי ב´. * הפטור חשוב מאחר והוא נועד: למעקב, לטיפולים, והשגת שיפור - הדבר עומד בסטירה שהרי רופא היחידה שלח אותי לבדיקת מומחה? * ד"ר, לאור הנסיבות הרפואיות הנ"ל שלי, מה תהיה המלצתך בשלב זה ? * האם רופא היחידה יכול כך- לבטל את הוראות הרופא מומחה ? * בתודה מראש בכבוד רב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטופיק דרמטיטיס

הוספת תגובה

• שי, כתוב לנציב תלונות החיילים!!...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    06/07/2008

צרף לתלונה את המסמכים המעידים על דבריך כפי שרשמת אותם מעלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו