שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    שאלה142
    01/07/2008

הייתי על רואקוטן 7 חודשים במינונים של: 60 60 50 40 40 40 40 (סה"כ 7 חודשים) בסוף הטיפול הפנים היום חלקות ללא פצעים (חוץ מנקודות אדומות וקצת צלקות) עכשיו לאחר חודשיים מסוף הטיפול כל כמה ימים יוצאים לי 2-3 פצעים שנעלמים די מהר... אבל עדין פצעי אקנה. שלדעתי אחרי טיפול כזה לא אמורים לחזור. מה עליי לעשות? האם אפשר לשקול קורס חוזר בראוקוטן זה בעיה אצלי האקנה היה קשה. ומה לגבי הנקודות האדומות? איך אפשר כבר לטפל בהם ? הם לא נעלמים. התחלתי לקחת כל יום מאתמול כדור אומגה 3 וויטמין C. האם זה יעזור לאקנה? אם כדאי להמשיך או להפסיק? מה דעתך? בבקשה התיחס לכל השאלות שלי תודה!:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• גד, מה קרה שאלתך חשובה יותר מהאחרים

שי
    02/07/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלמוני, למה אתה משתמש בשמי - לעקוץ

שי
    02/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גד, הסיכון לחזרת אקנה אחרי קורס...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    06/07/2008

רואקוטן במינון מצטבר מלא (120-150 מג"ר מצטבר לק"ג משקל גוף) הנו 15%.
    באם אכן חוזרת האקנה - עליך לשקול עם רופא העור שלך קורס מלא נוסף.
    באשר לכתמים האדומים שנשארו במקום בו החלימו נגעי האקנה - הם צפויים להיעלם עם הזמן. אלו הם אזורים של כלי דם מורחבים שמופיעים בכל מקרה של החלמת פצעים ונגעים. אין צורך לטפל בם אלא להמתין בסבלנות להיעלמותם.

ברכת קיץ בריא,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו