הורמונים ושיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמונים ושיער
    אייל
    04/07/2008

שלום, יש לי בעיה קצת מורכבת. אני בן 27 ו נוטל כדורים שמעמיסים קצת על הכבד. לאחרונה החל לצמוח לי שיער עודף על הפנים וגם אקנה. רופא העור בדק לי את הטסטוסטרון הכללי ונמצא שהרמה גבוהה מאוד אבל בנורמה (26.5) והרבה יותר גבוה מהתוצאות בגיל 22 (22.4). האם ייתכן שהבעיה נובעת מהשינוי ההורמונלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמונים ושיער

הוספת תגובה

• אייל, פרט אילו תרופות אתה נוטל

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    06/07/2008

לא אוכל להשיב לך ללא פירוט כזה. השינוי ברמת הטסטוסטרון לא נראה לי משמעותי והנו גם בתוך תחום הנורמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התרופות אותן אני נוטל

אייל
    06/07/2008

אני נוטל רידזין וזודורם. את הזודורם נטלתי במינון גבוה פי שלושה מהמומלץ וירדתי לכפול כשבוע לפני בדיקת הדם. האם ייתכן שהכבד הספיק להתאושש במשך הזמן הזה? בכל אופן אילו עוד בדיקות לדעתך אני צריך לבקש מהרופא? האקנה והשיער באמת מפריעים לי (אני בן 27...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רידזין עלול לגרום לשיעור יתר.

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    13/07/2008

שיעור התופעה הנו פחות מ 1%.
    המלצתי: הוועץ בנושא עם הרופא המטפל בך בתרופות אלו ושיקלו יחד את החלופות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו