פצע על איבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע על איבר המין
    מישהו
    04/07/2008

שלום! לפני כשבועיים בערך גיליתי על הפי מין בליטה קטנה כזאת כמו חצקון שלא הכאיב לי או הציק לי סתם היה שם.. הלכתי לרופא בצבא והוא אמר לי שזה שום דבר מיוחד והפנה אותי לרופא עור. בערך יומיים לאחר הפגישה קמתי בבוקר וראיתי כאילו החצקון התפוצץ מעצמו ונהיה פצע פתוח שירד דם. הפצע דמם ואז הגליד לאחר כמה ימים והיום נשאר סימן קטן של הגלד. אני חייל קרבי והרופא הפנה אותי לרופא עור לא בזמן הקרוב. ... שאלתי היא האם עליי להלחץ ולמהר עם הטיפול האם זה פצע חולף או איזה מחלת מין. אני מקיים יחסי מין מוגנים. עוד דבר יש לי חברה האם אני יכול עדיין לקיים איתה יחסים או עליי להפסיק? ענו לי בבקשה בהקדם כי אני לחוץ נורא בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע על איבר המין

הוספת תגובה

• לצורך יעוץ מוסמך נדרשת בדיקה קלינית

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    06/07/2008

פנה בהקדם לבדיקת רופא עור. הבהר את חרדתך (המוצדקת לדעתי) מהנגע למרפאת היחידה שלך כדיח שימצאו לך פיתרון מהיר יותר

ברכת קיץ בריא,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת...

מישהו
    11/07/2008

מה בקשר ליחסי מין כעת, לפני הבדיקה? האם אני יכול עם קונדום או שגם זה לא אפשרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק אם אזור הנגע מצוי על החלק.......

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    13/07/2008

הרחוק של הפין והוא מכוסה היטב ע"י הקונדום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו