HLPE

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• HLPE
    (:
    06/07/2008

אני בת 17 ואני מורידה שערות בכל הגוף בשעווה. יש לי ברגליים כל מיני פצעים.. הרופאת עור אמרה שיש לי צמיחה הפוכה היא המליצה על לייזר ונתנה לי גנטתרים קרם. האם יש עוד משו שיכול לעזור חוץ מלייזר? והאם הקרם באמת יעיל ויעזור לי? עוד משו... לפני שנה בערך היו לי חצקונים ועכשיו הכל עבר לי, הפנים שלי חלקות מפצעים אבל נשארו לי הרבה סימנים. מה אני יכולה לעשות בקשר לזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    HLPE

הוספת תגובה

• עזרה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    13/07/2008

1. כשתולשים שערות שטבען להסתלסל באופן שהן נחתכות בתוך זקיק השיער הן מסתלסלות בתוך הזקיק, פורצות אותו לתוך הדרמיס (חלק העור שמכיל תאי מערכת חיסון) וגורמות לדלקת בעור. הפיתרונות האפשריים הנם: א. המנעות מהסרת השיער במקומות אלו ב. הסרת השיער לצמיתות בעזרת אלקטרוליזה ("מחט חשמלית"), לייזר או IPL.
    2. באם פניך חלקות, אזי מדובר בכלי דם מורחבים באזור החלמת נגעי האקנה. הצבע האדום צפוי לחלוף תוך 6 - 18 חדשים. באם נשארו על פניך צלקות לאחר החלמת האקנה (שניתן למששן באצבע) וברצונך להעלימן או להפחיתן, עליך להוועץ ברופא עור המתמחה בדרמטולוגיה אסתטית ובפרוצדורות מתאימות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו