דר אריה שלום גירודעד כדי דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דר אריה שלום גירודעד כדי דם
    עידן
    07/07/2008

שלום דר אריה לפני 3 שנים הייתי בדרום אמריקה ושם היה לי הרפס על איבר מין הרפס של השפתיים. הייתי בארהב הביאו לי כדורים ועבר לי אחרי שבוע מאז עד היום במשך שנתיים יש לי גירודים עזים עד שאני פוצע את עצמי הייתי אצל המון רופאי עור הביאו לי משחה נגד פטריות ומשחות אנטי דלקתיות לפני שבועיים חברה שלי קיבלה הרפס באיבר מין ולא היה לה מעולם יכול ליהיות שהיא נדבקה ממני?? אצלי הוא לא פעיל בנוסף מה אני עושה לגבי הגירודים עוד משהו ששכתי זה שיש לי חץך בכיפה של האיבר מין מלמטה הרופא לא ידע לומר לי מה זה אני לא יודע עם זה הרפס?? אני די מיואש אחד הרופאים שלך אותי לצילום בגב התחתון שם נאמר שהכל תקין ואז אמר שאולי אני צריך אמ אר אי מה אני יעשה בבקשה דר אריה עזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת לדר אריה

עידן
    07/07/2008

התכוונתי לחתך מתחת לכיפה פלוס מעין פצעוניים קטנטנים לבנבנים מסביב לכיפה ללא כאבים בנוסף לגבי העניין עם כאבי גב תחתון זה קצת מפחיד כי אבא שלי נפטר לפני שנציים מסרטן באזור זה בדיוק של הגב התחתון ושלפוחית השתן מצפה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות לעידן

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    13/07/2008

1. תתכן הדבקה גם בעת שאינך חש בפצעוני הרפס על הפין. לצערי קיימים מצבים של הפרשת וירוס מהעור מפצעים זעירים שאינך מרגיש בם. אפשרות נוספת הנה הדבקה במין אוראלי-כלומר שביצעתם מין אוראלי בעת שעל שפתיך היו פצעי הרפס.
    2. בנוגע לסדקים על עור עטרת הפין - נדרשת בדיקה קלינית לצורך יעוץ. כנ"ל גם בנוגע לגרד באזור.
    המלצתי: פנה שנית לרופא עור לחוות דעת נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו