מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור ברווז ושיער מתחת לעוראלמוני09/07/2008
העור שלי הוא כמעין עור ברווז כזה..תמיד הוא במצב הזה בעיקר אחרי הורדת שיער כל הנקבוביות אדומות ותמיד גדלל י השיער מתחת לעור ויש לי בכמה איזורים בגוף גם בלי קשר להורדת שיער כמו פצעונים קטנים..חררה כזאת שאמרו לי שזה המבנה של שורש השערה שלי ובגלל זה זה ככה.. רציתי לדעת איך אפשר למנוע את זה..ואם יש דרך טיפול משחה משהו שיעביר את זה כי זה נורא מציק מגעיל דוחה ומרתיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוידופוליקוליטיס
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/07/2008שלום לילך,
כאשר תולשים שיער מסולסל במטרה שמוט השערה יחתך בעומק זקיק השערה כך שמוקנה לעור מראה ותחושה חלקים לזמן קצר, מסתלסלת השערה הצומחת בתוך הזקיק, פורצת את הזקיקי ומעוררת תגובת דלקת בדרמיס.
באם המנעות מהסרת שיער במקומות אלו אינה באה בחשבון אזי יש להסיר את השיער שם לצמיתות בעזרת אלקטרוליזה ("מחט חשמלית") או אנרגיית אור (לייזר או IPL)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה לי את זה גם לפני שהתחלתי לגלח
אלמוני21/07/2008עוד לפני שהתחלתי להוריד שיער בכלל.. זה היה לי בעור באזור הידיים .. והמקום שם לעולם לא גולח זה עדיין פסוידופוליקוליטיס? הבנתי שזה שמהו שנהיה לגברים בד"כ כתצואה של גילוח שער קשה בפנים ובצוואר בגברים.. השיער שלי בידיים לא קשה בכלל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל האספקט האחורי של הזרועות...
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/07/2008שכיחה יותר תמונה של חיספוס באזור מוצא זקיקי השיער. התופעה מכונה Keratosis pilaris, והנה תורשתית. עוצמתה פוחתת עם ההתבגרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?