עור ברווז ושיער מתחת לעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור ברווז ושיער מתחת לעור
    אלמוני
    09/07/2008

העור שלי הוא כמעין עור ברווז כזה..תמיד הוא במצב הזה בעיקר אחרי הורדת שיער כל הנקבוביות אדומות ותמיד גדלל י השיער מתחת לעור ויש לי בכמה איזורים בגוף גם בלי קשר להורדת שיער כמו פצעונים קטנים..חררה כזאת שאמרו לי שזה המבנה של שורש השערה שלי ובגלל זה זה ככה.. רציתי לדעת איך אפשר למנוע את זה..ואם יש דרך טיפול משחה משהו שיעביר את זה כי זה נורא מציק מגעיל דוחה ומרתיע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור ברווז ושיער מתחת לעור

הוספת תגובה

• פסוידופוליקוליטיס

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    13/07/2008

שלום לילך,
    כאשר תולשים שיער מסולסל במטרה שמוט השערה יחתך בעומק זקיק השערה כך שמוקנה לעור מראה ותחושה חלקים לזמן קצר, מסתלסלת השערה הצומחת בתוך הזקיק, פורצת את הזקיקי ומעוררת תגובת דלקת בדרמיס.
    באם המנעות מהסרת שיער במקומות אלו אינה באה בחשבון אזי יש להסיר את השיער שם לצמיתות בעזרת אלקטרוליזה ("מחט חשמלית") או אנרגיית אור (לייזר או IPL)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היה לי את זה גם לפני שהתחלתי לגלח

אלמוני
    21/07/2008

עוד לפני שהתחלתי להוריד שיער בכלל.. זה היה לי בעור באזור הידיים .. והמקום שם לעולם לא גולח זה עדיין פסוידופוליקוליטיס? הבנתי שזה שמהו שנהיה לגברים בד"כ כתצואה של גילוח שער קשה בפנים ובצוואר בגברים.. השיער שלי בידיים לא קשה בכלל .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על האספקט האחורי של הזרועות...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    21/07/2008

שכיחה יותר תמונה של חיספוס באזור מוצא זקיקי השיער. התופעה מכונה Keratosis pilaris, והנה תורשתית. עוצמתה פוחתת עם ההתבגרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו