פצעים נעלמים על הפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים נעלמים על הפין
    שי
    17/07/2008

דוקטור שלום לפני כחודש וחצי קיימתי יחסים אוראלים לא מוגנים עם נערה ומאותו היום נכנסתי לחרדות התחיל לי עקצוץ וצריבות והרגשתי לא משהו בכלל עם העיניינים שם למטה. אני חושב שחלק גדול מזה היה קשור ללחץ הנפשי העצום והדיכאון שנכנסתי אליו. מיד התחלתי בטיפול ואורולוג של אסף הרופא נתן לי אופלודקס ודוקסילין. אחרי 10 ימים התחלתי לשלשל וכנראה שזה היה מהאנטיביוטיקה. הצריבות המשיכו כרגיל ונוספו להם כמו פצעים ממש ליד הפתח של הפין, זה מין עודף עור כזה שבא ונעלם בעיקר באמצע היום, בבוקר הכל נראה יחסית רגיל ובצהריים עקצוץ עם פצעים חומים כאלו שמשתנים כל הזמן. עשו לי השבוע תרבית זרע, שתן, ודם (כי הייתי חרד שאולי זה איידס) התשובות יצאו שליליות חוץ מחיידק בזרע שנקרא SEMEN CULTURE נתנו לי מוקסיפן 10 ימים ואמרו לי שעקרונית זה צריך להסתדר. גם יצא בבדיקות HSV1 HERPES HIGE POSITIVT אבל הרופא טען זה יש לי כבר שנים וזה לא הרשים אותו ממש. האיידס יצא שלילי ונשמתי קצת לרווחה אך העקצוץ והפצעים האלו ממש מפריעים לי. אשמח לעצתך!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים נעלמים על הפין

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    18/07/2008

שלום שי,
    1. אין הוכחה לאפשרות הידבקות באיידס בעקבות מגע מיני אוראלי.
    2. תשובת בדיקת הדם מצביעה על אירוע הדבקה שאירע 2-3 חדשים טרם ביצוע הבדיקה. התשובה אינה מלמדת על מצבך הנוכחי. בצע שוב את הבדיקה בעוד 3 ובעוד 6 חדשים

ברכת קיץ בריא,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו