חשוב מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב מאוד
    אלמוני
    20/07/2008

לפני כשבוע אני וחברתי התנשקנו וכמה שעות לאחר מכן הופיע לה הרפס באזור השפתיים. לי אין הרפס , ואני מפחד שנבדקתי ממנה האם הז אפשיר שנדבקתי ממנה ? לאחר כמה זמן אפשר לדעת ? הרפס מדבק גם כשהוא לא פעיל..האם בזמן קיום יחסי המין\נשיקה אפשר להידבק גם כשאין לה פצע על השפתיים ? כמה זמן צריך לחכות אחרי שיוצא נגע של הרפס בשביל לא להידבק ? זה די מערער את היחסים בינינו כי אני כל הזמן נרתע בשביל לא להידבק . מה אפשר לעשות ? יש לזה טיפול ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב מאוד

הוספת תגובה

• עוד משהו..

אלמוני
    20/07/2008

אם התנשקנו ואחרי זה זה הופיע לה..ולא נדבקתי ולא הופיע לי כלום (ומקווה שגם לא יופיע) יכול להיות שאני מחוסן לזה ושאני גם לא יכול להידבק ממנה בכלל ? בזמן שיש שלפוחיות ? או בזמן שאין שלפוחיות ..ממש לא בא לי להיסחב עם המחלה הזאת..מה עליי לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהרפס של השפתיים אנו נדבקים בגיל...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    21/07/2008

הגן. לאחר מכן לא נדבקים בו שנית.
    מאידך מגע מיני אוראלי עם בן זוג שסובל מהרפס של השפתיים - עלול לדבק לאיברי המין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו