פטריות אדומות בצורת טבעת שמתפשטת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריות אדומות בצורת טבעת שמתפשטת
    גל
    21/07/2008

שלום רב, לפני כשבועיים הופיעו אצלי מספר נקודות אדומות באזור הבטן התחתונה. בהתחלה לא ייחסתי חשיבות אך עם הזמן הם גדלו והתפשטו בצורת טבעת אדומה, כאשר בכל יום-יומיים ממש ניתן להבחין בהתרחבות הפטריה/טבעת. קיבלתי טיפול תרופתי שלא עזר וגם 2 משחות למריחה שלא עזרו ובינתיים רק ממשיכות לצוץ נקודות חדשות גם באזור הגב והרגליים. אציין רק שהנקודות עצמן אינן מגרדות ואינן מוגלתיות אלא נראות פשוט כטבעת ורודה שהולכת ומתרחבת אשר במרכזה כמו עור נקודתי יבש. אני מפחדת שרופא העור שלי אולי מחמיץ איזה משהו ומבקשת ייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• Rosea?

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    21/07/2008

שלום דניאלה,
    אני ממליץ לך לפנות שוב לרופא העור שלך בשאלת Rosea
    זו מחלה מפחידה אך חסרת משמעות רפואית אשר חולפת תמיד מעצמה.
    קשה מעט לאבחן אותה בתחילתה אך עם התפתחות הנגעים קל יותר לאבחן מחלה זו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה אכן רוזאה

גל
    22/07/2008

פניתי אל רופא העור שוב והצגתי לו אתמול את האפשרות ואכן הוא מייד הסכים שזה פיטיריאזיס רוזאה. לטענתו לא מדובר בפטריה אלא בסוג של פריחה אשר חולפת מעצמה ולכן לא נתן לי שום משחה. הוא אמר שבמידה ויש גירוד ניתן לשים משחה שמקלה על הגירוד אך לגבי הפריחה עצמה לא למרוח כלום. האם זה באמת הטיפול הנכון? להמתין? תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני סובלת מאותה הפטרייה

ר
    20/11/2008

אני גם כן סובלת מאותה בפטרייה, קיבלתי מרופא העור שלי משחה ששמה "ציקלודרם" אשר לא עוזרת לי והפטריות רק ממשיכות להתפשט והגיעו לי כבר כמעט לאיבר המין, ומלחיץ אותי שלא יגיעו פנימה..., האם יש דבר מה שאני יכולה לעשות בשביל להפסיק את זה? (אני נקייה ומתקלחת כל יום אז היגיינה היא לא הבעיה...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון&החלמה צפויה תוך עד חודשיים

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    23/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה אדומה

שלמה מור
    22/08/2009

נראה לי שיש לי פטריה אדומה על הישבן , אדמומית בגודל פלח עגבניה , מגרד מאד , מרחתי לפני שבועיים 2-3 פעמים אגיסטן אלוורה -לא עזר , לאחר מכן מרחתי כמה פעמים דרמווט קרם ללא הועיל ! מרחתי כמה פעמים שמן זית , זה מרגיע אך מעט - אך מלכלך...
    מה לעשות ? מגרד מאד ! מחר אגש לרופא עור !
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא נקרא - טינאה ???

יעל
    24/08/2009

או שזה אותו הדבר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפיטריאזיס רוזיאה יש טיפול

מירב
    28/08/2009

לא חייבים לסבול מנסיון המחלה נגרמת ע"י וירוס ממשפחת ההרפס
    מקבלים ושותים טיפול צמחי נגד הוירוס ל 4 ימים וכך זה עובר.
    תחפשו באתר של המטפל למחלות עור אלטרנטיבי שהוא
    פתח את הטיפול בלעדתית במקור למחלת הנשיקה שגם היא
    וירוסים ממשפחת ההרפס.

WWW.RAMIMOR.CO.IL

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו