DERMATITIS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• DERMATITIS
    אריאל
    27/07/2008

הייתי אצל רופא עור עקב פצעונים בגב שלוו בגרד. הרופא אבחן את הבעייה כ-DERMATITIS ואמר שזה נגרם כתוצאה ממזג אוויר. הוא נתן לי כדורי לורסטין. ולמרוח קרם נירדרם למשך 15 יום פעמיים ביום. כעת לאחר 5 ימים ישנה הטבה ושיפור. בעלון של התרופה מצוין ש-"בהעדר הוראה אחרת מהרופא אם כעבור כמה ימים חל שיפור, ניתן להסתפק במריחה פעם אחת ביום". שאלתי האם לעבור כעת למריחה פעם ביום למרות שההוראה המקורית של הרופא היתה ל-2 פעמים ביום במשך 15 ימים. אני שואל מכיוון שעד כמה שידוע לי הקרם הזה מכיל סטרואידים והבנתי שהשימוש בו בזמן ממושך אינו רצוי מאחר והוא יכול לגרום להחרפת התופעה (האם אכן כך?!). תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    DERMATITIS

הוספת תגובה

• תשובות לאריאל

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    29/07/2008

שלום אריאל,
    1. כוונת הרופא, למיטב הבנתי, היתה שניתן להשתמש בקרם נרידרם עד 15 ימים אך לא בהכרח כל 15 הימים הללו. לדעתי ניתן להפסיק את מריחת הקרם באם הדרמטיטיס חלפה לחלוטין
    2. לדעתי ניתן להפחית את משטר מינון המריחה לפעם ביום באם הדרמטיטיס השתפרה במידה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו