שימוש באפטרשייב...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש באפטרשייב...
    אריק
    04/08/2008

שלום לכולם.. רציתי לשאול במה כדאי להשתמש לאחר גילוח, האם אפטרשייב או קרם מסויים? חשובה לי פעולת החיטוי של האלכוהול, ולא יקרה כלום אם ישרוף לי קצת לדקה. בנוסף יש לי לפעמים פצעונים או שחורים מעטים בפנים (מצח לחיים וכו'). אין צורך לשקול טיפול מכיוון שהם לא רבים ולא בולטים כ"כ. כשהם מופיעים אני מפוצץ אותם כי הלבן הזה מגעיל. בכל מקרה, שאלתי, האם לשים אפטר שייב על הפצעון לאחר הפיצוץ? או קרם או משהו? תודה רבה וסליחה על האורך... (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש באפטרשייב...

הוספת תגובה

• שאלה נוספת.

אריק
    04/08/2008

האם מומלצים איזשהם מטליות חד פעמיות לניקוי הפנים באופן יומיומי בכל ערב? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשתי השאלות

ד''ר אכי פרידמן
    04/08/2008

לניקוי הפנים ניתן להשתמש במים ובסבון.

לחיטוי פצעונים אתה יכול להשתמש בכל אפטרשייב שריחו נראה לך או באלכהול 70%.

ד"ר אכי פרידמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר...

אריק
    05/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו