סקבייס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקבייס
    תמר
    04/08/2008

שלום רב, בעלי נידבק ממחלת עור (סקבייס), והוא לא טיפל בזמן המחלה היתפשטה לכל הגוף והוא במצב גרוע מאוד כל הגוף שלו פצעים, רק עכשיו הוא בטיפול. (מישכה ביציד) שאלה - כמה זמן זה יעבור לו? אני הייתי איתו במגע ואני לוקחת טיפול מונע. כמה פעמים אני צריכה להישתמש במישכה? ואיך אני יודעת שהמישכה עזרה לי וודאי? בתודה תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקבייס

הוספת תגובה

• סקבייס

ד''ר אכי פרידמן
    04/08/2008

הטיפול בגרדת (סקבייס) עשוי לפעמים להיות ממושך היות ופוטנציאל ההדבקות החוזרת הינו גבוה. יש לבצע את הטיפול בביציד 3 לילות ברציפות (מריחה על כל הגוף) ולאחר כשבוע לחזור על טיפול ללילה אחד נוסף כאשר לאחר כל טיפול רצוי לבצע כביסה בהרתחה לביגוד / מצעים / מגבות שבשימוש. בעלך אמור לחוש הקלה בעצמת הגרד כמדד ראשוני להצלחה טיפולית אולם גרד כלשהו עשוי להימשך שבועים - שלושה ולעיתים יותר. הייתי מציע לך לבצע טיפול מונע חד שבועי במקביל לטיפולים של בעלך כולל הרתחת הביגוד כפי שציינתי לעיל.

ד"ר אכי פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו