פריחה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה בהריון
    יעל
    08/08/2008

בת 39+ 3 . בהריון בשבוע 6. לפני חודש יצא לי ליד המותן הימני פריחה (בגודל של כדור טניס) שמגרדת לי המון. חשבתי שזו אלרגיה שתעבור אוטוטו ולכן לא הלכתי לרופא. לאחר שהבנתי שאני בהריון ניגשתי לרופא עור שאבחנתו: פריחה בגלל סבון חדש או בגדים שחורים (הרופא ציין שבגד שחור מפריש חומרים...). יש לציין שאני לובשת הרבה שחור ומעולם לא היתה לי פריחה ויחד עם זאת באמת לאחרונה רכשתי פריטים חדשים שחורים ולכן הנחתי שכנראה הוא צודק. אמרתי לרופא העור שאני בהריון והאם יש השלכות בדם ?על העובר? וכו'. רופא העור טען שאין שום השלכה ונתן לי תרופה שגם לגביה אמר שאין שום בעיה עם ההריון. שם התרופה "נרידרם" קרם . רשום על הקופסא DIFLUCORTOLONE 0.1%. בעלון רשום במפורש "אל תשתמשי בהריון בשליש הראשון". האם למרות מה שכתוב בעלון ולפי המלצת רופא העור לקחת משחה זו? האם זה משפיע על העובר? זה מפחיד אותי מאוד מה עושים? יש לציין שאני ממשיכה לגרד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה בהריון

הוספת תגובה

• פריחה בהריון

ד''ר אכי פרידמן
    08/08/2008

כדאי להפנות שאלה זו לרופא המטפל.

ד"ר אכי פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו