סוכרת על העור.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכרת על העור.
    אנונימי
    09/08/2008

היי. אני בן 14. מתחילת גיל ההתבגרות יש לי כתמים שחורים במקומות שונים כמו בצוואר , מתחת לעיניים (לא נראה לי שאלו כתמי עייפות). במקרה שביקרתי אצל רופא שלא קשורה לתחום הזה אלא לתחום התפתחות מינית וגופניתאם אני לא טועה. אז הרופא אמרה לי שה קשור לסוכרת. וגם זה נכון כי משני צדי ההורים שלי יש בעיות סוכרת אצל סבתא מצד אבא ואצל סבא מצד אמא. הכוונה היא שזה לא סוקרת אלא "אזהרה" כך אמרה הרופא. הכתמים האלה מתרידים אותי כבר הרבה זמן, וגם מתחת לעינינים. שמתי לב, שמתחת לעינים כשאני מתעורר בבוקר אין כתמים ובצהרים אחר צהרים כן יש. כיצד אוכל לטפל בעניין ? תודה מראש, אנונימי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכרת על העור.

הוספת תגובה

• סוכרת

ד''ר אכי פרידמן
    10/08/2008

הכתמים הנ"ל אכן מוכרים. לעיתים מופיעים אצל כאלו שחולי סוכרת ומחלות נוספות ולעיתים אף אצל אנשים בריאים.
    קשה מאוד להתמודד עם כתמים אלו.
    שימוש בחומרי הבהרה אינו תמיד יעיל וגם אם הוא יעיל זה זמני בלבד.

ד"ר אכי פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה אוכל לעשות?

אנונימי
    10/08/2008

שלום שווב, אז מה אוכל לעשות? כרגע כלום ):?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו