ספורנוקס לפטריה בבוהן כף הרגל...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורנוקס לפטריה בבוהן כף הרגל...
    מיני מאוס
    20/08/2008

שלום לדוקטור/ים יש לי בעיה שלצערי חוזרת על עצמה כמעט כל שנה ואני ממש מיואשת... מדובר בקנדידה בציפורן הבוהן (בעיקר) בתחילת התופעה לפני 4 - 5 שנים רופא העור המליץ לי על ספורנוקס ומאז כמעט כל שנה אני לוקחת... עוברת בדיקות דם והם בסדר! הטיפול ממש מעיק וכמובן הוצאה כספית לא קטנה אם אתם תוהים אז כן.... יש לי נטיה גנטית :( רוב משפחתו של אבי סובלת מכך. לפני שבוע התחלתי טיפול סיימתי שבוע ראשון.... הציפורן מראה סימני הבראה אבל לא "שקופה" לגמריי ... (צבע לבן והיא "חלקה" ולא מוגבהת) האם אני חייבת להמשיך עוד מחזור של טיפול בכדורים? האם אוכל עכשיו לאחר ש"השלב" הקשה של הפטריה "נעלם" להתחיל טיפול מונע אחר? אגב, ניסיתי לימסיל - מאד איטי ולא היה שיפור משמעותי לצערי... האם ידוע לכם על סוגי מזון שרצוי מאד לא לצרוך? ולחילופין מזון שיעזור להרחיק את הקנדידה. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פטריה

ד''ר אכי פרידמן
    20/08/2008

איני בטוח שלאור נטייתך (ככל הנראה) לפטריה זו כדאי להמשיך בסבבים טיפולים של בליעת כדורים בתדירות גבוהה יחסית.
    לכן, כדאי לנסות צורות טיפול מקומיות.

ד"ר אכי פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך! ועל מה אתה היית ממליץ?

מיני מאוס
    21/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה

ד''ר אכי פרידמן
    21/08/2008

לשם כך עלי לבדוק את המקרה ולהציע טיפול מתאים.

ד"ר אכי פרידמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו