הצילו!!!! חייבת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו!!!! חייבת עזרה
    בר
    21/08/2008

שלום רב, מזה כמה חודשים נורא מגרדות לי הרגליים באיזור האצבעות והכריות בכף הרגל, אתמול התחיל אצלי כאב מהמפסעה עד למטה בקרסול, והיום זה התנפח, היה לי חום ויש לי סימנים אדומים מכף הרגל ועד הקרסול. מה לעשות? כבר לילה ואני אובדת עצות? לאיזה רופא עליי לגשת מחר בבוקר? האם זה מה שנקרא פיטריה ושונה ברגל? הגירוד הוא בלתי נסבל, ועכשיו אני מבינה למה היה לי חום אתמול..... עזרה דחופה... בר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו!!!! חייבת עזרה

הוספת תגובה

• עזרה

ד''ר אכי פרידמן
    21/08/2008

עליך לגשת בהקדם האפשרי לאבחון וטיפול אצל רופא עור.

ד"ר אכי פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרך נכונה לטיפול

וקסלר פרומא
    25/08/2008

שלום לך בר! מחלות עור יכולות להיות מאוד מציקות, כפי, שזה קורה אצלך, אךזה כמו קליפה חיצונית של הבצל ביררכיה של מחלות. אם לטפל בה לא נכון, אפשר להגיע למצבים מאוד חמורים. אני ממליצה לך לפנות להומאופת קלאסי, והו.א יכול לפתור את הבעיה ללא נזק לשאר מערכות הגוף.
    תוכלי לקרוא בפרוט על זה בשנימאמרים "שיחה להורים" ו"הומאופתיה קלאסית - רפואת העתיד" הצלחה, פרומא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו