זיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיבה
    דן
    25/08/2008

הגעתי לפני שבוע לרופא עור ומין ותארתי לו על ההפרשות מהפין ושלדעתי זו זיבה. קיבלתי דוקסילין 100 מ"ג כטיפול. אני לוקח את האנטיביוטיקה מדי בוקר ואחרי חמישה ימים הודעתי לרופא שאין שיפור וכנראה הזן שיש לי עמיד לאנטיביוטיקה. הוא ביקש שאמשיך עוד חמישה ימים. הסביר שלוקח זמן לתרופה עד שהיא משפיעה. האם יש טעם להמתין אם במשך שבוע אין שיפור? האם הטיפול שניתן יעיל למחלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיבה

הוספת תגובה

• מוזר מאוד

דני
    25/08/2008

מוזר מאוד שהוא לא ביקש לבצע בדיקות כי אכן יש לחיידקים כבר עמידות לאנטיביוטיקות מרובות ובמיוחד לאור העובדה שלא חל שיפור מיידי אני מציע לגשת לבקש בדיקות כמו כן היום נותנים זריקה אחת בישבן וזה עובר תבקש ממנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה תשובת המומחה?

דן
    25/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיבה

ד''ר אכי פרידמן
    02/09/2008

אכן, פרק הזמן של 5 ימים הוא לעיתים קצר מכדי להשפיע אך לא בהכרח מצביע על עמידות.
    כדאי להשלים 10 ימי טיפול ושתייה מרובה ואח"כ לשקול את המשך הדרך.

ד"ר אכי פרידמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו