מחלות מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלות מין
    יונתן
    28/08/2008

אני ממש ממש בהיסטריה ולא ישן כמה לילות. אני עומד לפני גיוסי ואין לי כל נסיון מיני. כמו כן בא ממשפחה מסורתית ולא האמנתי שאגיע למצב בו אני נמצא כעת. חברי החילונים ערכו לי מסיבה לפני גיוסי (שירות קרבי) ובסיומה הזמינו לי מסג'יסטית בהפתעה . אעפ"י שזה בניגוד גמור לחינוך שקיבלתי (וללא קשר לחינוך זה או אחר זה מעשה שלא יעשה ואני כל כך מצר עליו ולמדתי לקח גדול) לא הצלחתי לעמוד בפיתוי כשראיתי אותה. לאחר המסג' היא בעזרת ידיה על איבר מיני והחזה שלה עזרה לי לגמור. לא היה כל מגע בין אברי המין שלי לשלה או לשפתיים שלה (בפה). המגע היחידי שהיה הוא של ידיה על איבר מיני והחזה שלה על איבר מיני עד שגמרתי. (ראיתי שהיא שטפה את ידיה לפני אבל זה בכלל לא מרגיע אותי). קיים אצלי חשש גדול ממחלות מין. האם יש סיכוי שנדבקתי באיזשהיא מחלת מין כתוצאה מהאקט הזה ? אם כן, איזה ? ומה עלי לעשות על מנת שאוכל להיות רגוע או לוודא שאני בסדר? עלי לציין שאני מאוד סובל מהמקרה הזה שכן פשוט לא הצלחתי לעמוד במבחן שלי, ו"החברים" - כבר לא חברים שלי. אני נמצא בחברה בה לא קיים כל כמעט שיח על נושאים אלו. כיצד עלי לפעול על מנת לעשות בדיקות (במידה וצריך לעשות) וזאת בדיסקרטיות ? למי עלי לפנות ? ומה הסיכוי שנדבקתי במחלה ומה הסיכון הגדול שיכול להיות (מאוד חשוב לי לשמוע) ? ממה ששמעתי יש אינספור מחלות מין אז אפשר לשלול את כולם ? אם יש דברים נוספים שעלי לדעת אנא רשמו. אני מאוד מאוד חושש כל תגובה חשובה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלות מין

הוספת תגובה

• מחלות מין

ד''ר אכי פרידמן
    02/09/2008

לאור התאור המפורט הסיכוי שנדקת הוא לדעתי מזערי.
    אין לדעתי מקום לבצע בדיקות בחיפוש אחר מחלות ולפיכך אם אינך סובל מתסמינים כלשהם כגון: הפרשה מאיבר המין, צריבה במתן שתן או כל תסמין אחר הייתי מפסיק לדאוג בשלב זה.
    במידה ויופיעו תסמינים כלשהם רצוי לפנות לרופא עור.

ד"ר אכי פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו