מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקש עזרה מרופא עורעלאא06/09/2008
אני בן 21 בגיל 18 השתמשתי בראקוטן כ8 חודשים ואחרי הטיפול בראקוטן נשאר סימנים בעור ואני עדיין סובל מזה ויש לי שאלה - אם אני אקח עוד פעם הטיפול בראקוטן משאיר את הסימנים? אני באמת מתבייש מהמצב שלי ואני מקווה שרופא יעזור לי *הערה------- אני במשך שלוש שנים חוזר כל חודש לרופא שלי ונותן לי משיחות ואני רואה שלא עוזר לי משיחות ואם אני חוזר לרופא ומבקש מנו לתת לי עוד פעם ראקוטן והפעם לא משאיר סימנים אז אין לי בעייה אני ממבקש עזרה מרופא כמה שיותר מהיר תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן מפסיקה את פעילות האקנה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ07/09/2008אך אינה מטפלת בצלקות האקנה.
מאידך בסוף טיפול ברואקוטן שכיחים כתמים (שלא ניתן למשש) אדומים המהווים אזורים עם כלי דם מורחבים לאחר החלמת נגעי אקנה. כתמים אלו צפויים לחלוף מעצמם מס' חדשים מתום הטיפול ברואקוטן
ברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל ד"ר אריה
עלאא08/09/2008תודה רבה לך אבל יש לי חברה שהיה לה צלקות בעור בדיוק כמוני ואחרי שהשתמשה בראקוטן לא נשאר כלום אאא שכחתי לגיד לך גם שהרופא שלי עשה לי בילינג עמוק גם לא עז____________ אז אני מבקש ממך שרשום לי שם תרופה עוזרת לי ואני אשאל את הרופא שלי ואם אמר זה יעזור אז שירשום לי אותה באמת אם תעזור לי אני מודי לך מאוד אם תעני לבקשתי בכבוד רב חולה וסובל (עלאא)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
עלאא08/09/2008אם הראקוטן לא עוזר לצלקות הפנים הלייזר עוזר? או ניתוח וכמה עולה מחיר הניתוח ? פחות ויותר סכום כספי המוןהמון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואקוטן לא מפסיקה את האקנה אל תגזים
גיא08/09/2008יותר ויותר הישנות של אקנה ברוב המקרים . דר ליפשיץ אתה כנראה לא מעודכן או נוטה לכתוב ביתר התלהבות. מה עם המחיר שהרואקוטן גובה ? חלק מהנזקים נמשך גם אחרי הפסקתו. מי שיכול לברוח מרואקוטן שינוס על נפשו. גיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל גיא
עלאא08/09/2008אני לא מדבר על מחירו של ראקוטן אני מדבר על כמה עולה הניתוח של קוסמטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעילות הטיפול ברואקוטן
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/09/2008שלום גיא,
לידיעתך, קורס טיפול ברואקוטן במינון יומי מלא (0.5-1 מג"ר לק"ג משקל גוף) ובמינון מצטבר מלא (120-150 מג"ר לק"ג משקל גוף) מקנה סיכוי של 85% החלמה מהאקנה (כלומר שהאקנה לא תחזור לאחר תום הטיפול). קורס טיפול חוזר כנ"ל מקנה סיכוי של יותר מ 90% שהמחלה לא תחזור.
מחקר שפורסם לפני מספר שנים בג'ורנל הבריטי לרפואת עור בו עקבו אחר מטופלים שנטלו שני קורסים מלאים של רואקוטן הראה שלא נתגלו אצלם נזקים רפואיים לטווח הארוך לאחר 3-7 שנות מעקב.
ברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?