מבקש עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקש עזרה
    עלאא
    06/09/2008

הרופא יכול לתת אוגמנטין 800 כ אנתי לדלקת שמיצר אותה הראקוטן באמצע הטיפול בראקוטן ? אם כן לכל גוף ? ואם בדיקות הדם מאשרת לתת האוגמנטין והגוף לא קבל התרופה(האוגמנטין 800) האם הרופא אשם? ונמצא אחרי שהגוף לא קבל את התרופה והתרופה עשתה לו דלקת פרקים מה יקרא ומי האשם (אני מדבר על בן אדם היה בריא 99%) לפני שקבל שתי תרופות ( ראקוטן ואוגמנטין 800) מה הסיפור בין שתי התרופות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקש עזרה

הוספת תגובה

• עלאא, לפי תכנת האיפוקרטס ב....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    07/09/2008

.. מחשב כף היד שלי (מעודכנת אתמול) אין תגובה צולבת בין אוגמנטין ובין רואקוטן - כלומר ניתן לטפל בשתיהן בו זמנית

ברכת בריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל ד"ר אריה

עלאא
    08/09/2008

תודה רבה לך אבל אתה אומר שזה יקח כמה חודשים אבל אני מחכה מ שלוש שנים הפנים שלי אותו פנים לא עזר לי משיחות כ( רט אויט 0.05%) גם ראט אויט 0.025 ) השאלה שלי ואני ממבקש שתעני לי בצדק ואמת אם אני חוזר לראקוטן עוד פעם יעזור לי ויסגור את העור כמו שהיה (עור רגיל )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורס רואקוטן ראשון במינון יומי מלא-

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    14/09/2008

-ובמינון מצטבר מלא מקנה סיכוי בשיעור 85% להחלמה מאקנה ואי חזרתה לעולם. במידה והאקנה חזרה (15% סיכון כאמור) שיעור סיכוי הריפוי המלא קרוב ל 95%!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו