מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקש עזרהעלאא06/09/2008
הרופא יכול לתת אוגמנטין 800 כ אנתי לדלקת שמיצר אותה הראקוטן באמצע הטיפול בראקוטן ? אם כן לכל גוף ? ואם בדיקות הדם מאשרת לתת האוגמנטין והגוף לא קבל התרופה(האוגמנטין 800) האם הרופא אשם? ונמצא אחרי שהגוף לא קבל את התרופה והתרופה עשתה לו דלקת פרקים מה יקרא ומי האשם (אני מדבר על בן אדם היה בריא 99%) לפני שקבל שתי תרופות ( ראקוטן ואוגמנטין 800) מה הסיפור בין שתי התרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלאא, לפי תכנת האיפוקרטס ב....
ד''ר אריה י. ליפשיץ07/09/2008.. מחשב כף היד שלי (מעודכנת אתמול) אין תגובה צולבת בין אוגמנטין ובין רואקוטן - כלומר ניתן לטפל בשתיהן בו זמנית
ברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל ד"ר אריה
עלאא08/09/2008תודה רבה לך אבל אתה אומר שזה יקח כמה חודשים אבל אני מחכה מ שלוש שנים הפנים שלי אותו פנים לא עזר לי משיחות כ( רט אויט 0.05%) גם ראט אויט 0.025 ) השאלה שלי ואני ממבקש שתעני לי בצדק ואמת אם אני חוזר לראקוטן עוד פעם יעזור לי ויסגור את העור כמו שהיה (עור רגיל )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורס רואקוטן ראשון במינון יומי מלא-
ד''ר אריה י. ליפשיץ14/09/2008-ובמינון מצטבר מלא מקנה סיכוי בשיעור 85% להחלמה מאקנה ואי חזרתה לעולם. במידה והאקנה חזרה (15% סיכון כאמור) שיעור סיכוי הריפוי המלא קרוב ל 95%!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?