עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    חסוי
    09/09/2008

שלון אני בן 15 וחצי ויש לי פטריית המפשעה, קודם כול זה התחיל לי לפני 4חודשים זה היה כמו עקיצת יתוש וגירדתי וגירדתי אמרתי בטח שזה יעבור לבד ראיתי שהמצב חמור וזה גדל להיות יותר גדול קוטר גדול של עיגול וזה התפשט לי גם מתחת לאשכים ועבר לרגל השנייה,זה לא שאי מתבייש ללכת לרופא עור אני לא רוצה שההורים שלי ידעו. הפטרייה כבר הפסיקה לגרד לי ואני משתמש במשחת דקטרין אל אני לא רואה שום שינוי,זה נהיה כמו כתם ואפילו לא חולף לצבע אחר אוו משהו. מה ניתן לעשות כדי הפטרייה תחלוף לגמרי? באיזה סוג משחה להשתמש ? והאם בחורף זה יעלם כי אין לחות וחם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• טיפול בפטרת מפשעות

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    09/09/2008

שלום,
    מחולל פטרת המפשעות חודר לזקיקי השיער. תכשירים למריחה אינם חודרים לשם ולכן לריפוי פטרת המפשעות נדרש טיפול בטבליות.
    לפני טיפול יש להעריך את מצב הרגלים ובאם קיימת פטרת ציפרני רגלים - יש לבצע בדיקות לפני תחילת הטיפול בטבליות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו