מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמים לבנים בעורשמרית11/09/2008
כיצד מטפלים בכתמים לבנים בגוף ? לאחרונה שמעתי שרוזמרית עוזר האם זה נכון , או שיש תרופה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמרית, ללא בדיקה קלינית....
ד''ר אריה י. ליפשיץ14/09/2008לא ניתן לדעת מה טיב הנגעים הבהירים על עורך ולכן לא ניתן לייעץ לבעייתך באופן מוסמך ללא בדיקה קלינית - פני לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהונטליגו
שמרית20/09/2008לבני בן ה17 יש כתמים לבנים ונטליגו - השתמשנו במשחות וכלום לא עזר . אשמח אם תתן לי פתרון לבעיה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בויטיליגו
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/09/2008שלום שמרית,
גם אני הייתי שמח באם היה פיתרון טוב למחלה זו.
מדובר במחלת חיסון עצמי בה מערכת החיסון פוגעת בתאי הפיגמנט בעור.
צורות הטיפול במחלה זו מועטות, מאוד לא יעילות ומשך השפעתן משתנה ולרוב זמני.
1. הקרנה במקטעי אור שמש שונים (NB-UVB, PUVA, וכד'). הסיכון: הזדקנות עור מוקדמת, גרימת סרטן עור, פגיעה בעיניים (PUVA אם לא מקפידים על הוראות הזהירות)
2. טכניקות כירורגיה שונות ל"השתלת פיגמנט" באזורי עור שהלבינו.
כל צורות הטיפול מתאימות בעיקר למחלה יציבה - חודשים רבים לאחר הפסקת התפתחות נגעים חדשים והפסקת התרחבות נגעים קיימים.
3. צורת הטיפול המועדפת בעיני - שימוש בתכשירי הסתרה יעילים. המועדף עלי הנו תכשיר בשם Lydia O'Lyrie. היבואן הנו בית מרקחת אסרוגי בנחלת בנימין 1 ת"א. יש להגיע לשם התאמת צבע ולאחר מכן ניתן להזמין בטלפון עם כרטיס אשראי. קיימים גם תכשירי הסתרה יעילים אחרים דוגמאת דרמקולור ועוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?