מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים (צריבה/דקירות) בפין ובאשכיםדויד29/09/2008
שלום רב, לפני שבוע וחצי היו לי צריבות בפין (בפנים, החלק היותר קדמי). לאחר שלושה ימים החלו כאבים באשכים. קבלתי זריקה 500mg רוספין (בעקוז) ובמקביל התחלתי לקחת דוקסילין - פעמיים ביום (כל פעם 100mg) למשך שבועיים. אחרי הזריקה הכאבים באשכים נעלמו. אחרי שלושה ימים עברו הצריבות. עכשיו, אחרי שבוע ויומיים מתחילת הטיפול, חוזר הכאב בפין. אולי הדוקסילין לא עוזר ? ודווקא יש להמשיך לטיפול של הרוספין ? (הערה: אין הפרשות נראות לעין מהפין או אדמומיות. בבדיקה חיצונית הכל נראה תקין.) תודה רענן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חוזרים בפין
ד''ר אריה י. ליפשיץ03/10/2008רענן,
הטיפול שקיבלת הנו מספק למדי לטיפול בזיבה אך נוכח הכאב החוזר אני ממליץ לך לפנות שוב לרופא שטיפל בך לשקול הוספת טיפול באופלוקסצין או בציפרופלוקסצין לטיפול בשני תכשירי אנטיביוטיקה באפשרות של זיהום בכלמידיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דויד03/10/2008בנתיים נעלמה תחושת הצריבה מהפין, ונשארו רק כאבים עמומים באשכים. הלכתי לרופא שבכל זאת נתן לי 4 כדורי זטו של 250 מ"ג לקחת בבת אחת, ואח"כ חמישה ימים של flagyl שלוש פעמים ביום 250 מ"ג כל פעם. האם יכול להיות שמה שיש לי מדבק גם ברוק ? ואסור לי לשתות מאותה כוס/בקבוק עם אחרים ? (יש לי תחושת אי נעימות בגרון) תודה רבה, רענן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיבה עלולה להדביק את בית הבליעה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ05/10/2008בעת קיום יחסי מין אוראליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין כואב
דויד07/10/2008עשו לי PCR וגילו כלמידיה. אני כבר 5 ימים אחרי טיפול חד פעמי של זטו (מסיים 5 ימים של פלגיל ולפני זה קבלתי שבועיים דוקסילין וחד פעמי רוצפין) ועדיין יש לי כאבים באשכים ומידי פעם בשפכה. אורולוג ורופא עור ומין שבדקו אמרו להמתין. האם לדעתך יש לבדוק משהו נוסף או לקבל טיפול נוסף או שרק להמתין ? אציין בת זוגי לקחה זטו רק היום לאחר PCR חיובי לכלמידיה (ובלי שום סימפטום אחר) אך בתקופה האחרונה לא היה בינינו מגע מיני (אך יתכן שהייתה החלפת רוק). תודה רבה רענן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף לכאב
דויד07/10/2008בנוסף לכאב האשכים כעת מנופחים. רופא ראה אותי אתמול ואמר לי להמתין אבל אני חושש ושוקל ללכת למיון. מה דעתך ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאם האשכים מתנפחים פנה מייד...
ד''ר אריה י. ליפשיץ07/10/2008לאורולוג או לחדר המיון הקרוב!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?